Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO

Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO

Pedro De Felipe, unul dintre fundașii de legendă ai celebrului club Real Madrid, a murit azi, la vârsta de 71 de ani. Născut pe 18 iulie 1944, Pedro De Felipe a ajuns la Real Madrid la vârsta de 20 de ani, de la altă echipă din capitala Spaniei, Rayo Vallecano.

Pedro de Felipe a atins cel mai înalt punct al carierei în 1966, când „albii” au câștigat Cupa Campionilor Europeni pentru a șasea oară. În tricoul „albilor”, Pedro De Felipe a jucat 12 sezoane, a cucerit cinci titluri de campion al Spaniei și o Cupă a Regelui. Din 1972, Pedro De Felipe s-a mutat în orașul marii rivale, fiind legitimat la Espanol Barcelona, unde a mai evoluat alte șase sezoane.

Pedro De Felipe a murit la vârsta de 71 de ani

Pedro De Felipe a murit la vârsta de 71 de ani

Cel mai controversat moment din cariera jucătorului dispărut azi a avut loc pe 14 septembrie 1969, în timpul unui derby Real Madrid – FC Barcelona, scor final 33-3, desfășurat pe „Bernabeu”. Neputându-l stopa nicicum pe Miguel Angel Bustillo, Pedro De Felipe l-a faultat grosolan pe catalanul care marcase de două ori. Bustillo a stat mult timp pe bară după acel eveniment.

Post-ul Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Două etape decisive pentru Mirel Rădoi. Nu bate pe FC Botoșani și nu câștigă cu Dinamo, pleacă! Criticat la foc automat!

Două etape decisive pentru Mirel Rădoi. Nu bate pe FC Botoșani și nu câștigă cu Dinamo, pleacă! Criticat la foc automat! – Mirel Rădoi, directorul sportiv-antrenor, și-a autoimpus un obiectiv …]

Sport 0 Comentarii

Cristinel Romanescu: ”Anul 2015 a fost unul fast pentru tenisul de masă românesc”

Cristinel Romanescu: ”Anul 2015 a fost unul fast pentru tenisul de masă românesc” – Președintele Federației Române de Tenis de Masă (FRTM), Cristinel Romanescu, consideră că ”2015 a fost un an …]

Sport 0 Comentarii

Când revine pe teren Florin Gardoș

Când revine pe teren Florin Gardoș – Fundașul central al echipei Southampton, Florin Gardoș, a relatat cum decurge recuperarea după accidentarea suferită în iulie 2015.  “Mulți m-ati întrebat care mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*