Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO

Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO

Pedro De Felipe, unul dintre fundașii de legendă ai celebrului club Real Madrid, a murit azi, la vârsta de 71 de ani. Născut pe 18 iulie 1944, Pedro De Felipe a ajuns la Real Madrid la vârsta de 20 de ani, de la altă echipă din capitala Spaniei, Rayo Vallecano.

Pedro de Felipe a atins cel mai înalt punct al carierei în 1966, când „albii” au câștigat Cupa Campionilor Europeni pentru a șasea oară. În tricoul „albilor”, Pedro De Felipe a jucat 12 sezoane, a cucerit cinci titluri de campion al Spaniei și o Cupă a Regelui. Din 1972, Pedro De Felipe s-a mutat în orașul marii rivale, fiind legitimat la Espanol Barcelona, unde a mai evoluat alte șase sezoane.

Pedro De Felipe a murit la vârsta de 71 de ani

Pedro De Felipe a murit la vârsta de 71 de ani

Cel mai controversat moment din cariera jucătorului dispărut azi a avut loc pe 14 septembrie 1969, în timpul unui derby Real Madrid – FC Barcelona, scor final 33-3, desfășurat pe „Bernabeu”. Neputându-l stopa nicicum pe Miguel Angel Bustillo, Pedro De Felipe l-a faultat grosolan pe catalanul care marcase de două ori. Bustillo a stat mult timp pe bară după acel eveniment.

Post-ul Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doliu la Real Madrid. Un nume important din istoria galacticilor a murit azi | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FR Lupte vrea să naturalizeze 4 sportivi din Rusia și Ucraina pentru JO 2016

FR Lupte vrea să naturalizeze 4 sportivi din Rusia și Ucraina pentru JO 2016 – Federația Română de Lupte intenționează să naturalizeze patru sportivi din Rusia și Ucraina, iar dacă …]

Sport 0 Comentarii

10 ani fără George Best, cel mai talentat fotbalist britanic din istorie! ”Am avut doar trei lucruri în viață: fotbal, femei și alcool!”

10 ani fără George Best, cel mai talentat fotbalist britanic din istorie! ”Am avut doar trei lucruri în viață: fotbal, femei și alcool!” – Este socotit cel mai talentat fotbalist …]

Astăzi este ziua lui Adi Sînă! Soţia lui l-a surprins de la primele ore ale dimineţii!

Astăzi este ziua lui Adi Sînă! Soţia lui l-a surprins de la primele ore ale dimineţii! – Astăzi este ziua lui Adi Sînă, iar Anca Serea l-a surprins plăcut pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*