9 mai 2016 Comentarii 0

Donald Trump vrea taxe mai mari pentru bogați

Donald Trump vrea taxe mai mari pentru bogați

Donald Trump, cel mai sigur nominalizatul republicanilor pentru prezidenţiale, a declarat că ar vrea majorarea taxelor plătite de miliardarii americani. Afirmația sa a stârnit un nou val de controverse, de această dată în rândul partidului său. De regulă, această măsură este susținută de democrați, transmite Reuters.

”În ceea ce îi priveşte pe bogaţi, cred sincer că taxele ar trebui să fie majorate. Ştiţi ceva, chiar ar trebui să fie majorate”, a declarat Donald Trump.

Miliardarul a susţinut că planul său fiscal, care presupune reducerea taxelor plătite de antreprenori şi de clasa de mijloc, şi majorarea taxelor pentru bogaţi, ca fiind un punct de plecare pentru negocierile din Congres.

”În ceea ce priveşte negocierea, sunt mai puţin îngrijorat de problemele bogătanilor decât sunt de cele ale clasei mijlocii”, a precizat Donald Trump.

Totodată, Donald Trump a declarat că ar fi în favoarea majorării salariului minim pe economie federal, care este fixat la 7,25 de dolari pe oră.

”Nu ştiu cum poţi să trăieşti cu 7,25 dolari pe oră”, a spus republicanul.
Posibila sa contracadidată la prezidenţiale, democrata Hillary Clinton, nu este în favoarea majorării salariului minim la nivel federal, pentru că o astfel de decizie ar pune probleme reale statelor sărace în opinia sa.

Post-ul Donald Trump vrea taxe mai mari pentru bogați apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Donald Trump vrea taxe mai mari pentru bogați

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Loto 6 din 49. Rezultatele tragerii Loto 6 din 49 din 17 aprilie 2016

Loto 6 din 49. Rezultatele tragerii Loto 6 din 49 din 17 aprilie 2016 – Noi extrageri Loto 6/49, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc, Noroc Plus și Joker au avut …]

Sport 0 Comentarii

Răsturnare de situație spectaculoasă în cazul fotbalistului care declarase că i s-a cerut șpagă, ca să joace la Gaz Metan Mediaș. ^”Am căzut într-o pasă proastă și am răspuns fără să gândesc”! / ÎNREGISTRARE AUDIO

Răsturnare de situație spectaculoasă în cazul fotbalistului care declarase că i s-a cerut șpagă, ca să joace la Gaz Metan Mediaș. ^”Am căzut într-o pasă proastă și am răspuns fără …]

Sport 0 Comentarii

EXCLUSIV/Bianca Brad s-a vindecat singură de depresie: “Psihologii îmi vorbeau din cărți!”

EXCLUSIV/Bianca Brad s-a vindecat singură de depresie: “Psihologii îmi vorbeau din cărți!” – Fostul manechin a avut parte de experiență traumatizantă în urmă cu aproape nouă ani. Se pregătea să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*