4 aprilie 2016 Comentarii 0

Dopaj în Premier League? Fotbaliști de la Chelsea, Arsenal sau Leicester ar fi consumat substanțe interzise

Dopaj în Premier League? Fotbaliști de la Chelsea, Arsenal sau Leicester ar fi consumat substanțe interzise

Săptămânalul englez The Sunday Times face dezvăluiri şocante despre lumea sportului.

Ziarul care a scris în ultimul an despre mai multe scandaluri de dopaj prezintă astăzi declaraţii, obţinute după o investigaţie sub acoperire, ale medicului Mark Bonar, suspectat că e implicat în lumea dopajului.

Fără să ştie că face obiectul unei anchete jurnalistice, Bonar a afirmat că are o listă de „clienţi secreţi”, de peste 150 de nume, printre care se numără fotbalişti de top din Premier League, de la Arsenal, Chelsea şi Leicester City, liderul surprinzător din Anglia.

Jurnaliştii britanici au ţinut însă să precizeze că nu au încă vreo dovadă concretă că jucătorii au fost trataţi de Bonar, în afară de afirmaţiile medicului care îşi desfăşoară activitatea în Londra, şi nici nu oferă numele vreunui fotbalist, notează Mediafax.

Bonar, care a fost filmat cu camera ascunsă, vorbeşte despre „colaborări” din întreaga lume a sportului, printre care se numără un internaţional englez de cricket, ciclişti britanici care au evoluat în Turul Franţei, un campion britanic la box, jucători de tenis sau practicanţi ai artelor marţiale.

Post-ul Dopaj în Premier League? Fotbaliști de la Chelsea, Arsenal sau Leicester ar fi consumat substanțe interzise apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dopaj în Premier League? Fotbaliști de la Chelsea, Arsenal sau Leicester ar fi consumat substanțe interzise

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

SE POT FACE BOMBE MORTALE DINTR-UN ANANAS SAU UN PEPENE / VIDEO

SE POT FACE BOMBE MORTALE DINTR-UN ANANAS SAU UN PEPENE / VIDEO – Biroul Federal de Investigații (FBI), Newark a găzduit marți în Edison, New Jersey , un eveniment de …]

Sport 0 Comentarii

Rădoi și Șumudică au intrat în zona atacurilor la persoană: ”Are un singur tricou decolorat!”

Rădoi și Șumudică au intrat în zona atacurilor la persoană: ”Are un singur tricou decolorat!” – Mirel Matei Rădoi, 34 de ani, a susținut azi o conferință de presă și …]

Sport 0 Comentarii

S-a aflat! ”Big Brother” din România l-a înregistrat și apoi l-a turnat pe Ludovic Orban la DNA

S-a aflat! ”Big Brother” din România l-a înregistrat și apoi l-a turnat pe Ludovic Orban la DNA – Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, cel care deține firma UTI, este cel …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*