«DOREL» de la Breaza a asfaltat copacii!
4 mai 2016 Comentarii 0

«DOREL» de la Breaza a asfaltat copacii!

«DOREL» de la Breaza a asfaltat copacii!

Pe o stradă din orașul prahovean Breaza a apărut, recent, un nou tablou care înfățișează lucrul de mântuială combinat cu nepăsarea autorităților locale. Pe artera respectivă, trotuarul a fost asfaltat cu tot cu copaci.

La originea acestei gafe a fost însă decizia unui localnic de pe strada din Breaza de a planta niște copaci pe un teren care nu îi aparține, mai exact pe domeniul public. Omul i-a sădit în urmă cu mai mulți ani, iar când muncitorii au venit cu asfaltarea el s-a opus vehement tăierii arborilor.

copaci asfaltatiFără să-și pună mintea la contribuție, ”Dorel” s-a gândit să împartă dreptatea de capul lui și a asfaltat trotuarul cu copaci cu tot. Cum trotuarul nu are mai mult de un metru lățime, iar copacii sunt chiar la mijloc, zona este inutilizabilă, iar localnicii se uită la lucrarea abia finalizată și se crucesc!

Problema cea mai mare este însă că lucrarea făcută de mântuială va face gaură în bugetul Primăriei și, mai exact, al brezenilor. Asta pentru că banii pentru asfaltarea trotuarului provin dintr-un proiect european, iar, evident, lucrarea nu poate fi recepționată așa.

Mai mult, din cei 10 milioane de euro atrași din fonduri europene, pentru modernizarea a 22 de străzi din Breaza, 9 milioane de lei s-au pierdut deja pentru că lucrările nu s-au încadrat în termenul de execuție. Dacă până la finalul lunii iunie, când a fost fixat un nou termen, copacii nu vor dispărea, primăria Breaza riscă să restituie Uniunii Europene, toți cei 10 milioane de euro.

Post-ul «DOREL» de la Breaza a asfaltat copacii! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – «DOREL» de la Breaza a asfaltat copacii!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Oli, dezamăgit de finala pierdută în Liga Campionilor Asiei: “Am dat totul, dar n-am luat trofeul!”

Oli, dezamăgit de finala pierdută în Liga Campionilor Asiei: “Am dat totul, dar n-am luat trofeul!” – Al Ahli, formaţie pregătită de tehnicianul român Cosmin Olăroiu, a ratat trofeul Ligii …]

Sport 0 Comentarii

Materazzi, victima lui Zidane, noul antrenor al Realului, se ia de Rafa Benitez, fostul tehnician al ”albilor”: ^”L-a ignorat complet pe Chivu!”

Materazzi, victima lui Zidane, noul antrenor al Realului, se ia de Rafa Benitez, fostul tehnician al ”albilor”: ^”L-a ignorat complet pe Chivu!” – Marco Materazzi, fostul fundaș de fier al …]

Sport 0 Comentarii

Mirel Rădoi și-a găsit echipă. Ce formație va prelua fostul tehnician al Stelei. Surpriză totală, negocieri după Revelion

Mirel Rădoi și-a găsit echipă. Ce formație va prelua fostul tehnician al Stelei. Surpriză totală, negocieri după Revelion – Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, a discutat cu şefii de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*