12 mai 2016 Comentarii 0

Dorian Popa a spus adevăratul motiv pentru care nu vrea încă un copil cu iubita lui

Dorian Popa a spus adevăratul motiv pentru care nu vrea încă un copil cu iubita lui

Dorian Popa și Claudia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă, până acum cei doi nu au planuit să facă pasul cel mare. Deși se înțeleg de minune, interpretul nu vrea să facă un copil, pe motiv că nu îi poate oferi o viața fără probleme din punct de vedere financiar.

„N-am să mint, îmi este oarecum frică de ideea de a face un copil. La mine mai durează, deocamdată eu mai construiesc la carieră. Nu știu dacă sunt încă pregătit să fiu un părinte responsabil atât financiar, cât și din punct de vedere patern. Eu zic să mai aștept un picuț. Singura frică pe care o am în privința unui copil este că nu aș putea să-i ofer din punct de vedere financiar tot ce-i trebuie. Atâta timp cât în viața mea, Dorian Popa, încă există zile în care îmi fac griji că poate n-am aflat încă de vreun proiect, și mă întreb ‘Aoleu, dar dacă nu am niciun proiect, ce mă fac?’ , nu cred că sunt pregătit să am un copil”, a spus Dorian Popa pentru un post de televiziune.

Post-ul Dorian Popa a spus adevăratul motiv pentru care nu vrea încă un copil cu iubita lui apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dorian Popa a spus adevăratul motiv pentru care nu vrea încă un copil cu iubita lui

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Un britanic, găsit vinovat de pregătirea unui atentat împotriva militarilor din Marea Britanie

Un britanic, găsit vinovat de pregătirea unui atentat împotriva militarilor din Marea Britanie – Junead Khan, în vârstă de 25 de ani, s-a folosit de slujba sa de curier la …]

Sport 0 Comentarii

Ilie Năstase, despre eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Australian Open: ”Nu e rușinos, în tenis se mai învață și din înfrângeri!”

Ilie Năstase, despre eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Australian Open: ”Nu e rușinos, în tenis se mai învață și din înfrângeri!” – Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, …]

Sport 0 Comentarii

Răspuns dur pentru Rednic: ”Eu sunt Borcea! A intrat în istoria clubului cu 5 înfrângeri consecutive acasă!”

Răspuns dur pentru Rednic: ”Eu sunt Borcea! A intrat în istoria clubului cu 5 înfrângeri consecutive acasă!” – Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, la conferinţa de presă de după …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*