7 mai 2016 Comentarii 0

Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare

Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare

S-a deschis dosar penal în cazul morţii Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez care a murit, vineri seara, pe teren. Deocamdată este vorba despre o investigaţie in rem, care vizează condiţiile în care a murit sportivul, şi nu o persoană anume.

Ofițerii Serviciului-Omoruri din Capitală vor investiga condițiile în care a murit fotbalistul. Chiar de astăzi vor începe audierile. Există  controverse în privinţa ultimelor momente din viaţa fotbalistului şi a modului în care s-a intervenit. Dosarul a fost deschis de poliţişti şi de procurori, scrie Digi24.

Vor fi audiați medicul de pe ambulanța privată, despre care suporterii au spus că mânca semințe și fuma în tribune, cu șoferul ambulanței, cu staff-ul medical al echipei și cu alți reprezentanţii ai clubului.

Citeşte şi:

Polițiștii urmează să stabilească de ce ambulanța a intrat doar după trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare. Mai mult, ambulanța nu ar fi fost dotată cu defibrilator.

Medicii au încercat vreme de o oră şi jumătate să-l resusciteze pe Patrick Ekeng, dar n-au mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani.

Post-ul Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Mirajul DROGURILOR! Cheloo, suspectat de consum şi trafic. Află ce impact are asta asupra fanilor

Mirajul DROGURILOR! Cheloo, suspectat de consum şi trafic. Află ce impact are asta asupra fanilor – Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc despică firul (din care se fac droguri) în patru şi …]

Este pentru prima dată când se întâmplă asta la „Românii au talent”! De ce surpriză a avut parte una dintre cele mai apreciate concurente!

Este pentru prima dată când se întâmplă asta la „Românii au talent”! De ce surpriză a avut parte una dintre cele mai apreciate concurente! – Prima semifinală „Românii au talent”, …]

Sport 0 Comentarii

Balotelli a comis-o din nou: a rămas fără permis de conducere!

Balotelli a comis-o din nou: a rămas fără permis de conducere! – Mario Balotelli (25 de ani) a rămas fără permis de conducere, încă din a treia săptămână de când …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*