7 mai 2016 Comentarii 0

Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare

Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare

S-a deschis dosar penal în cazul morţii Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez care a murit, vineri seara, pe teren. Deocamdată este vorba despre o investigaţie in rem, care vizează condiţiile în care a murit sportivul, şi nu o persoană anume.

Ofițerii Serviciului-Omoruri din Capitală vor investiga condițiile în care a murit fotbalistul. Chiar de astăzi vor începe audierile. Există  controverse în privinţa ultimelor momente din viaţa fotbalistului şi a modului în care s-a intervenit. Dosarul a fost deschis de poliţişti şi de procurori, scrie Digi24.

Vor fi audiați medicul de pe ambulanța privată, despre care suporterii au spus că mânca semințe și fuma în tribune, cu șoferul ambulanței, cu staff-ul medical al echipei și cu alți reprezentanţii ai clubului.

Citeşte şi:

Polițiștii urmează să stabilească de ce ambulanța a intrat doar după trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare. Mai mult, ambulanța nu ar fi fost dotată cu defibrilator.

Medicii au încercat vreme de o oră şi jumătate să-l resusciteze pe Patrick Ekeng, dar n-au mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani.

Post-ul Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului ridică multe semne de întrebare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Explicaţiile medicului de la Dinamo, după moartea lui Ekeng. De ce nu i-a făcut masaj cardiac pe teren

Explicaţiile medicului de la Dinamo, după moartea lui Ekeng. De ce nu i-a făcut masaj cardiac pe teren – Medicul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Liviu Bătineanu a declarat pentru …]

Sport 0 Comentarii

Cazul agresiunilor sexuale din Koln: Un suspect a fost achitat. Este prima persoană judecată după valul de agresiuni din noaptea de Revelion

Cazul agresiunilor sexuale din Koln: Un suspect a fost achitat. Este prima persoană judecată după valul de agresiuni din noaptea de Revelion – Un algerian suspectat că a pipăit o …]

Sport 0 Comentarii

L-ați uitat pe ”Dodel”? Tănase, victorie mare în lupta pentru evitarea retrogradării

L-ați uitat pe ”Dodel”? Tănase, victorie mare în lupta pentru evitarea retrogradării – Fostul stelist Cristi Tănase a fost titular la codașa Sivasspor în meciul contra celor de la Kasimpașa, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*