7 mai 2016 Comentarii 0

Dosar penal in rem după moartea fotbalistului Patrick Ekeng

Dosar penal in rem după moartea fotbalistului Patrick Ekeng

S-a deschis dosar penal în cazul morţii Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez de la Dinamo. Este o investigaţie in rem deocamdată – vizează aşadar condiţiile în care a murit sportivul, nu este îndreptat împortiva cuiva anume, informează digi24.ro. Patrick Ekeng (26 de ani) s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului cu Viitorul şi a murit apoi la spital.

Ofițerii Serviciului-Omoruri vor investiga condițiile în care a murit fotbalistul. Chiar de astăzi vor începe audierile. Există  controverse în privinţa ultimelor momente din viaţa fotbalistului şi a modului în care s-a intervenit.

Vor fi audiați medicul de pe ambulanța privată, medicul, o femeie despre care suporterii au spus că mânca semințe și fuma în tribune, șoferul ambulanței, staff-ul medical al echipei și alți reprezentanţii ai clubului. 

Polițiștii vor stabili de ce ambulanța a intrat doar după trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare. Mai mult, ambulanța nu ar fi fost dotată cu defibrilator. 

Medicii au încercat vreme de o oră şi jumătate să-l resusciteze pe Patrick Ekeng, dar n-au mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani.  

Post-ul Dosar penal in rem după moartea fotbalistului Patrick Ekeng apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dosar penal in rem după moartea fotbalistului Patrick Ekeng

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Florin Mergea a fost învins în sferturile de finală ale turneului de la Rotterdam

Florin Mergea a fost învins în sferturile de finală ale turneului de la Rotterdam – Românul Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna, partenerul său de dublu, au părăsit astăzi turneul …]

Campioana mondială la patinaj artistic are 16 ani! Cine a câștigat titlurile supreme

Campioana mondială la patinaj artistic are 16 ani! Cine a câștigat titlurile supreme – Evghenia Medvedeva (Rusia) a devenit campioană mondială de patinaj artistic, la 16 ani, în ultima zi …]

Sport 0 Comentarii

Dunărea Călărași – Dinamo, cel mai echilibrat ”sfert” al Cupei

Dunărea Călărași – Dinamo, cel mai echilibrat ”sfert” al Cupei – CSM București – HC Adrian Petrea Reșița și AHC Dunărea Călărași – Dinamo București sunt cele mai echilibrate dueluri …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*