Dosar penal pentru scurgeri de informații în dosarul Colectiv
26 aprilie 2016 Comentarii 0

Dosar penal pentru scurgeri de informații în dosarul Colectiv

Dosar penal pentru scurgeri de informații în dosarul Colectiv

 

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a anunțat astăzi că se va deschide un dosar penal pentru scurgeri de informații în dosarul Colectiv. 

Mai exact, anchetatorii sunt nemulțumiți de faptul că în ultimele aproape șase luni, mai multe informații au ajuns în presă și vor să știe care au fost sursele.

Zilele trecute, procurorii au anunțat și că rechizitoriul în cazul incendiului din Colectiv a fost finalizat. Potrivit documentului de trimitere în judecată, cei trei patroni ai clubului, patroana firmei de artificii şi unul dintre angajaţii acestei societăţi sunt trimişi în judecată pentru pentru ucidere din culpă, în formă agravată, având ca urmare decesul mai multor persoane, vătămare corporală din culpă, în formă agravată şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Citește și: 

Pe 30 octombrie, în clubul bucureștean Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity susținea concertul de lansare a noului album, a izbucnit un incendiu puternic. Bilanțul celor decedați se ridică la 64, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din țară și 12 în străinătate. La o zi după producerea tragediei, în spitalele bucureștene erau internate 155 de persoane rănite în timpul incendiului.

Post-ul Dosar penal pentru scurgeri de informații în dosarul Colectiv apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dosar penal pentru scurgeri de informații în dosarul Colectiv

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua a remizat în derby-ul cu HC Minaur. Ulitmul rival al maramureșenilor din Liga Campionilor

Steaua a remizat în derby-ul cu HC Minaur. Ulitmul rival al maramureșenilor din Liga Campionilor – Steaua și Minaur au făcut spectacol într-un derby de tradiție al handbalului masculin românesc. …]

Sport 0 Comentarii

Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi”

Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi” – Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Ortodoxe Române, …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep și-a pus ochelari, ca să vadă mai bine clasamentul WTA

Simona Halep și-a pus ochelari, ca să vadă mai bine clasamentul WTA – La aproape 24 de ani, Simonei Halep îi merge totul la superlativ. Este pe locul 2 în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*