2 mai 2016 Comentarii 0

Două cutremure în România, în prima zi de Paște. Cât de tare s-a zguduit pământul

Două cutremure în România, în prima zi de Paște. Cât de tare s-a zguduit pământul

Două cutremure s-a produs duminică, în prima zi de Paște. Ambele mișcări telurice s-au produs în județul Buzău.

Primul sesim a avut o magnitudfine de 2,8 pe scara Richter și s-a produs la ora 18:35, la o adâncime de 118 kilometri. Al doilea s-a produs două ore ,ai târziu, la o adâncime de 133 de kilometri și a avut o magnitudfine de 3,3 grade pe scara Richter.

Un alt cutremur a avut loc vineri seară în judeţul Buzău și a avut magnitudinea de 3,9 grade. Seismul a fost localizat la o adâncime de 146 de kilometri.

În 2015, cel mai puternic seism a avut magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter și s-a înregistrat în data de 29 martie, în județul Buzău. Potrivit datelor INFP, cea mai importantă mișcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în anul 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimțit și la București.

Post-ul Două cutremure în România, în prima zi de Paște. Cât de tare s-a zguduit pământul apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Două cutremure în România, în prima zi de Paște. Cât de tare s-a zguduit pământul

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

TURNEUL CAMPIONILOR! Horia Tecău și partenerul lui țintesc primul loc în clasamentul mondial de dublu: ^”Miza e mai importantă ca oricând. E apăsătoare!” / INTERVIU

TURNEUL CAMPIONILOR! Horia Tecău și partenerul lui țintesc primul loc în clasamentul mondial de dublu: ^”Miza e mai importantă ca oricând. E apăsătoare!” / INTERVIU – Horia Tecău (30 de …]

Sport 0 Comentarii

Prietenul lui Mutu trăiește în desfrâu, abandonând fotbalul la 32 de ani! ^Marele Adriano este o ruină: băutura și sexul sunt singurele preocupări ale unuia dintre cei mai talentați atacanți brazilieni din ultimii 10 ani. ^”Este sclavul alcoolului”!

Prietenul lui Mutu trăiește în desfrâu, abandonând fotbalul la 32 de ani! ^Marele Adriano este o ruină: băutura și sexul sunt singurele preocupări ale unuia dintre cei mai talentați atacanți …]

Sport 0 Comentarii

Mesajul lui Gică Hagi, de ziua lui! Ce gesturi au făcut Gardoș, Chipciu și Keșeru pentru ”Rege”

Mesajul lui Gică Hagi, de ziua lui! Ce gesturi au făcut Gardoș, Chipciu și Keșeru pentru ”Rege” – In ziua in care a implinit 51 de ani, Gica Hagi le-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*