1 aprilie 2016 Comentarii 0

Două tinere musulmane, bătute în Bucureşti de un grup de tineri: „Le-au fost smulse vălurile şi au fost rănite”

Două tinere musulmane, bătute în Bucureşti de un grup de tineri: „Le-au fost smulse vălurile şi au fost rănite”

Două tinere musulmane au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri, pe Calea Mosilor din Capitală. Incidentul a fost anunţat de către asociaţia „Surori Musulmane” şi este cercetat de poliţişti.

Agresorii, un grup format din trei băieţi şi două fete, le-au smuls valul şi le-au bătut pe două femei musulmane, în plină stradă. „Fetelor le-au fost smulse valurile şi au fost bătute, rănite la cap, la mâini etc. Cu greu un bărbat a intervenit pentru a le salva de agresori„, se arată în comunicatul Asociaţiei.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz, deoarece fetele nu au depus plângere, dar nu au reuşit să îi identifice deocamdată pe agresori.

”Victimele au fost atacate la ieșirea dintr-un fast food și rănite la nivelul mâinilor. Agresorii au vârste cuprinse între 15 și 18 ani, însă nu au fost identificați până la acest moment. Deși victimele au refuzat să depună plângere, ne-am autosesizat în acest caz”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, pentru Libertatea.

Oficialii Asociaţiei ” Surori Musulamane” susţin că sunt îngrijoraţi de situaţie şi vorbesc despre „o portretizare eronată în media a atacurilor teroriste, nefăcându-se diferenţa între terorişti şi musulmanii de rând”.

„Musulmanii condamnă aceste acte teroriste şi condamnă violenţa.(…) Musulmanii aflaţi pe teritoriul României sunt paşnici, mai mult de jumătate dintre ei sunt cetaţeni români, născuţi şi educaţi aici. Nu ne dorim o divizare a societăţii române, ne dorim să traim în pace, la fel ca şi până nu de mult, să nu mai auzim astfel de cazuri repetate”, susţin reprezentanţii Asociaţiei.

 

Post-ul Două tinere musulmane, bătute în Bucureşti de un grup de tineri: „Le-au fost smulse vălurile şi au fost rănite” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Două tinere musulmane, bătute în Bucureşti de un grup de tineri: „Le-au fost smulse vălurile şi au fost rănite”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fiica lui Flavius Stoican vrea să-i calce pe urme Cristinei Neagu: “E idolul meu” / VIDEO

Fiica lui Flavius Stoican vrea să-i calce pe urme Cristinei Neagu: “E idolul meu” / VIDEO – Fiica lui Flavius Stoican, Lorena, 17 ani, campioană națională de handbal la junioare, …]

Sport 0 Comentarii

Tunurile din Palermo pe Infantino: ”A cumpărat mai multe voturi decât șeicul!”

Tunurile din Palermo pe Infantino: ”A cumpărat mai multe voturi decât șeicul!” – Președintele clubului italian de fotbal Palermo, Maurizio Zamparini, renumit pentru declarațiile sale spectaculoase, a afirmat că, dacă …]

Sport 0 Comentarii

Țiriac, macabru: ”O să fiu cel mai bogat om din cimitir!”

Țiriac, macabru: ”O să fiu cel mai bogat om din cimitir!” – Ion Țiriac (76 de ani) are o avere estimată de presa economică la peste 1 miliard de euro. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*