29 aprilie 2016 Comentarii 0

Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!”

Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!”

Dumitru Dragomir, președintele de onoare al celor de la FC Voluntari, a dat de pământ cu Sorin Popescu, antrenorul fără licență și fără experiență, care azi a debutat pe banca tehnică a echipei sale în înfrângerea de la Botoșani, scor 2-4.

„Sorin Popescu e antrenor pe hârtie. Nici nu vorbește. Dinu Todoran se ocupă de echipă și răspunde de rezultate. Popescu stă pe bancă pentru că are licență PRO”, a spus Dragomir.

„M-am gândit să plec, dar am vorbit cu primarul orașului și m-a convins să mai rămân măcar până la vară. Am vrut să o întind de aici pentru că nu îmi plac schimbările de antrenor.

Din experiența mea, schimbările de antrenor nu duc la nimic bun, duc doar la rău. Aici mulți s-au crezut antrenori”, a mai declarat „Corleone”. 

 

Post-ul Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Patronul Gigi Becali a decis cine va fi antrenorul Stelei în următoarea perioadă și a explicat de ce s-a supărat Rădoi. ”Mirel nu se înțelegea cu echipa. Nu m-am certat cu el, va rămâne în jurul echipei”. Ce se întâmplă cu Reghecampf

Patronul Gigi Becali a decis cine va fi antrenorul Stelei în următoarea perioadă și a explicat de ce s-a supărat Rădoi. ”Mirel nu se înțelegea cu echipa. Nu m-am certat …]

Sport 0 Comentarii

Noua Zeelandă a demolat Namibia. Deținătoarea titlului mondial a făcut un antrenament cu public

Noua Zeelandă a demolat Namibia. Deținătoarea titlului mondial a făcut un antrenament cu public – Echipa Noii Zeelande, deținătoarea titlului, a surclasat Namibia cu scorul de 58-14 (34-6), joi seara, …]

Sport 0 Comentarii

Pastorala PATRIARHULUI DANIEL: «De PAȘTI să fim vestitorii iubirii, păcii şi bucuriei, într-o lume tot mai confuză şi tristă»

Pastorala PATRIARHULUI DANIEL: «De PAȘTI să fim vestitorii iubirii, păcii şi bucuriei, într-o lume tot mai confuză şi tristă» – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, le amintește astăzi credincioșilor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*