29 aprilie 2016 Comentarii 0

Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!”

Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!”

Dumitru Dragomir, președintele de onoare al celor de la FC Voluntari, a dat de pământ cu Sorin Popescu, antrenorul fără licență și fără experiență, care azi a debutat pe banca tehnică a echipei sale în înfrângerea de la Botoșani, scor 2-4.

„Sorin Popescu e antrenor pe hârtie. Nici nu vorbește. Dinu Todoran se ocupă de echipă și răspunde de rezultate. Popescu stă pe bancă pentru că are licență PRO”, a spus Dragomir.

„M-am gândit să plec, dar am vorbit cu primarul orașului și m-a convins să mai rămân măcar până la vară. Am vrut să o întind de aici pentru că nu îmi plac schimbările de antrenor.

Din experiența mea, schimbările de antrenor nu duc la nimic bun, duc doar la rău. Aici mulți s-au crezut antrenori”, a mai declarat „Corleone”. 

 

Post-ul Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dragomir aruncă bomba: ”Am vrut să o întind de aici!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

VIDEO / PĂZEAAAAAAAAAAAAAAA! Îți vine să crezi că acest șofer de camion a scăpat cu viață?

VIDEO / PĂZEAAAAAAAAAAAAAAA! Îți vine să crezi că acest șofer de camion a scăpat cu viață? – Un șofer de TIR australian a executat o manevră incredibilă care l-a salvat …]

Sport 0 Comentarii

Rihanna, din nou în tandrețuri cu Leonardo DiCaprio

Rihanna, din nou în tandrețuri cu Leonardo DiCaprio – După o scurtă idilă în luna ianuarie, Leonardo DiCaprio și frumoasa Rihanna se pare că nu pot sta prea mult departe …]

Sport 0 Comentarii

CUM SE FĂCEA FITNESS PE VREMEA CÂND BUNICA ERA FATĂ MARE / VIDEO

CUM SE FĂCEA FITNESS PE VREMEA CÂND BUNICA ERA FATĂ MARE / VIDEO – Omul modern ar face orice ca să scape de kilogramele în plus. Orice nu implică dietă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*