Dramă în ciclism! Discul de frânare al bicicletei i-a sfâșiat tibia unui rutier! / IMAGINE HORROR ÎN ARTICOL
15 aprilie 2016 Comentarii 0

Dramă în ciclism! Discul de frânare al bicicletei i-a sfâșiat tibia unui rutier! / IMAGINE HORROR ÎN ARTICOL

Dramă în ciclism! Discul de frânare al bicicletei i-a sfâșiat tibia unui rutier! / IMAGINE HORROR ÎN ARTICOL

Momente groaznice trăite de ciclistul spaniol Francisco Ventoso, în cursa Paris – Roubaix. Ventoso s-a ales cu piciorul sfâșiat, după ce discul i-a scurt-circuitat tibia.

”Frânele și discurile sunt precum niște cuțite”, a reclamat rutierul. După incidentul urât de la Paris-Roubaix, președintele Comisiei de Materiale din cadrul UCI (Uninea Internațională de Ciclism), Harald Tiedemann Hansen, a anunțat oprirea experimentului cu frânele cu disc.
478d2792-0264-11e6-a8e2-60402310430a_169_m
Asta și după ce Francisco Ventoux a postat pe profilul său de Facebook o scrisoare deschisă în care a întrebat ce s-ar fi întâmpla dacă în Paris – Roubaix, toate echipele ar fi folosit discurile de frână. În plus, a pus o poză cu tibia sfâșiată de disc!

Din fericire, au fost doar două echipe care au utilizat discuri de frână, dintre 25 de echipe care au luat startul în cursa Paris-Roubaix.

În 2015, frânele cu disc au fost testate în două curse: Eneco Tour și Vuelta. La începutul lunii decembrie anul trecut, a venit decizia de a extinde testarea și în 2016. UCI a dat, atunci, undă verde pentru a se utiliza acest sistem de frânare, pentru ca acum să-l interzică definitiv.

Post-ul Dramă în ciclism! Discul de frânare al bicicletei i-a sfâșiat tibia unui rutier! / IMAGINE HORROR ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dramă în ciclism! Discul de frânare al bicicletei i-a sfâșiat tibia unui rutier! / IMAGINE HORROR ÎN ARTICOL

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ce a făcut Mircea Albulescu înainte să se interneze în spital! „Un bătrân înalt traversează foarte greu strada, de-abia merge…”

Ce a făcut Mircea Albulescu înainte să se interneze în spital! „Un bătrân înalt traversează foarte greu strada, de-abia merge…” – Mircea Albulescu a murit vineri dimineaţă, 8 aprilie,  la …]

Sport 0 Comentarii

Meciurile de la Euro 2016 se vor juca pe zece stadioane din nouă orașe: Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nisa, Paris, Saint-Étienne și Toulouse

Meciurile de la Euro 2016 se vor juca pe zece stadioane din nouă orașe: Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nisa, Paris, Saint-Étienne și Toulouse – Naţionala de fotbal a României …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi schimbă macazul. ”Regele” s-a enervat după înfrângerea cu CSMS Iași și a anunțat că schimbă strategia pentru play-off: ”Până în vară vom da prioritate jucătorilor tineri”

Gică Hagi schimbă macazul. ”Regele” s-a enervat după înfrângerea cu CSMS Iași și a anunțat că schimbă strategia pentru play-off: ”Până în vară vom da prioritate jucătorilor tineri” – Înfrângerea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*