Drama lui Tili Niculae. Actriţa a pierdut recent o sarcină: „Inimioara copilului nostru s-a oprit”
15 aprilie 2016 Comentarii 0

Drama lui Tili Niculae. Actriţa a pierdut recent o sarcină: „Inimioara copilului nostru s-a oprit”

Drama lui Tili Niculae. Actriţa a pierdut recent o sarcină: „Inimioara copilului nostru s-a oprit”

Actriţa Tili Niculae a aflat în luna februarie că este însărcinată cu al doilea copil dar, din cauza unor probleme de sănătate, sarcina s-a oprit din evoluţie în săptămâna a opta.

Actriţa şi-a dorit foarte mult să devină mamă din nou, iar pierderea sarcinii a fost, pentru ea, un moment extrem de greu, pe care l-a ţinut însă „ascuns” de dragul fiicei ei.

„De vreo trei ani, Dragoş şi Sofia mă pistonau să mai avem un bebe în casă. În februarie, m-am trezit şi am ştiut să sunt însărcinată. Aşa a fost şi la Sofie. Am mers la o clinică privată, ca să îmi fac analizele de sânge, dar eu ştiam că sunt însărcinată. Era o sarcină mică, la patru săptămâni. La ecografie, mi s-a spus că am un hematom foarte mare şi că am şanse 50-50. Mi s-a dat tratament, am făcut injecţii în burtă. La şase săptămâni i-am auzit inima, în săptămâna a şaptea am mers iar la ecografie, voiam să mă asigur că totul e bine”, a povestit Tili Niculae.

„În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima… Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima”, a mai spus actriţa, plângând.

Tili Niculae şi-a cunoscut soţul la vârsta de 16 de ani şi s-a căsătorit după patru ani de relaţie. Actriţa are o fetiţă pe nume Sofia, în vârstă de patru ani şi jumătate.

HI9B0224-e1460702090419

 

Post-ul Drama lui Tili Niculae. Actriţa a pierdut recent o sarcină: „Inimioara copilului nostru s-a oprit” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Drama lui Tili Niculae. Actriţa a pierdut recent o sarcină: „Inimioara copilului nostru s-a oprit”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Circ la un meci din liga a patra Cluj! A fost validat un gol fantomă! Cum a reacționat echipa furată/ VIDEO

Circ la un meci din liga a patra Cluj! A fost validat un gol fantomă! Cum a reacționat echipa furată/ VIDEO – Confruntarea dintre Unirea Tritenii de Jos și Potaissa …]

Sport 0 Comentarii

Jucătorii de la ACS Poli se lovesc între ei! Cine e ”criminalul”

Jucătorii de la ACS Poli se lovesc între ei! Cine e ”criminalul” – ACS Poli Timișiara are probleme de lot etapă de etapă, astfel că Florin Marin are dificultăți în …]

Sport 0 Comentarii

Lui Mircea Lucescu i-a atras atenția un portar din liga secundă

Lui Mircea Lucescu i-a atras atenția un portar din liga secundă – Șahtior Donețk, echipă calificată în ”16”-imile Ligii Europa, are mari probleme cu postul de portar, unde Andrei Piatov …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*