5 aprilie 2016 Comentarii 0

Drama unei familii: O mamă și fetițele ei putea să fie ucise de … soneria telefonului

Drama unei familii: O mamă și fetițele ei putea să fie ucise de … soneria telefonului

Lisa Mithcell și fetițele sale, Ellie, în vârstă de șapte ani, și Amelia, în vârstă de patru ani, trăiesc o adevărată dramă. Cele două fetițe ar putea să moară de la orice sperietură. Astfel, pentru cele două fetițe, alarma ceasului, soneria telefonului sau hohotele de râs ar putea să fie fatale.

Familia din Marea Britanie suferă de Sindromul QT-lung, o tulburare de ritm a inimii. Astfel, pentru ele, orice sunet brusc ar putea să le oprească inima.

Bunicul Lisei a suferit și el de acest sindrom. El a murit “în timp ce râdea”, relatează The Sun. Mai exact, el a suferit un atac de cord, în timp ce se uita la o comedie.

Această maladie este una foarte greu de diagnosticat. Potrivit sursei citate, cei care suferă de acest sindrom pot să aibă un infarct aproape în orice moment.

“Orice îl poate provoca – soneria unui telefon sau alarma unui ceas”, a declarat Lisa, în vârstă de 28 de ani. “Al meu este provocat adesea de starea emoțională, așa că râsul poate să declanșeze”, a mai spus femeia.

Testele au scos la iveală că nu doar femeia suferă de acest sindrom, ci și copiii ei. Cele două fetițe ale ei sunt urmărite cu grijă, iar toate obiectele nesigure din jurul lor au fost îndepărtate. “În ciuda diagnosticului, încă încerc să îmi trăiesc viața și îmi ajut copiii să facă același lucru”, a mai spus Lisa.

 

Post-ul Drama unei familii: O mamă și fetițele ei putea să fie ucise de … soneria telefonului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Drama unei familii: O mamă și fetițele ei putea să fie ucise de … soneria telefonului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

UPDATE Tentativă de omor pe Aeroportul din Sibiu. A fost înjunghiată de fostul soţ | FOTO&VIDEO

UPDATE Tentativă de omor pe Aeroportul din Sibiu. A fost înjunghiată de fostul soţ | FOTO&VIDEO – O femeie de 45 de ani a fost înjunghiată la Aeroportul Internațional Sibiu. …]

Sport 0 Comentarii

Remiză în duelul românilor din Israel. Ce au făcut stranierii în meciurile de sâmbătă

Remiză în duelul românilor din Israel. Ce au făcut stranierii în meciurile de sâmbătă – Din această lună, site-ul Federației Române de Fotbal, frf.ro, prezintă, în cadrul unei rubrici speciale, …]

Sport 0 Comentarii

Gabi Balint cântă ”O ce veste minunată” la muzicuță / VIDEO

Gabi Balint cântă ”O ce veste minunată” la muzicuță / VIDEO – Gabi Balint (52 de ani), fost jucător al Stelei, antrenor, actualmente analist DigiSport, a avut o interpretare originală …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*