7 mai 2016 Comentarii 0

Duckadam, foc și pară pe MApN: ”Pe mine m-a ajutat Dinamo, nu Armata!”

Duckadam, foc și pară pe MApN: ”Pe mine m-a ajutat Dinamo, nu Armata!”

Steaua sărbătorește, astăzi, 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, în finala de la Sevilla (Spania), cu Fc Barcelona, scor 2-0, după executarea lovituruilor de departajare.

Cunoscut drept ”Eroul de la Sevilla”, după ce a reușit să pareze toate cele patru penaty-uri executate de catalani, Helmuth Duckadam a dezvăluit că are o repulsie pentru Armată!

”Ministerul m-a dat afară din Armată, cum a făcut și cu alții. Eu a trebuit să mă angajez cu ajutorul lui Corneliu Vadim Tudor, în 1994, în cadrul Poliției de frontieră. Iar eu sunt pensionar MAI, deci pe mine m-a ajutat Dinamo, nu Armata. Și de aceea am și o anumită repulsie față de cei din Armată pentru că am fost dat afară după Sevilla. Nu am avut dreptul să mă antrenez vreo trei săptămâni imediat după meciul de la Sevilla pentru că nu am vrut să particip la un meci la Craiova. Era un meci aranjat și nu am vrut să merg acolo să iau goluri și m-au băgat în ședințe și mi-au interzis să intru pe Ghencea. După aia, după operație, când și-au dat seama că nu mai pot să joc fotbal m-au dat afară și din Armată. Iar de când am venit la Steaua alături de domnul Becali am mai fost dat de două ori afară, o dată în perioada lui Ilie Stan și în ultima perioadă… deci, practic de patru ori. Și mi-am promis singur, deși în viață nu e bine să spui niciodată. Dar eu chiar niciodată nu voi mai pune piciorul în Ghencea. Deci niciodată, indiferent ce se întâmplă”, a declarat, pentru Agerpres, Helmuth Duckadam.

Actualul președinte de onoare al echipei Steaua, patronată de Gigi Becali, a continuat: ”Eu o să încerc să am o discuție cu domnul ministru (n.r. — al Apărării Naționale), pentru că am înțeles că are intenții bune, în care să îi explic că echipa Steaua este a României, chiar dacă investește domnul Gigi Becali. Iar dacă cei de la Interne au găsit o soluție cât de cât acceptabilă, nu înțeleg de ce cei de la Armată nu găsesc această soluție. Să ceri desființarea echipei Steaua București la FRF și LPF mi se pare jenant. Și să vină și din partea unui om, domnul Talpan (n.r. — Florin Talpan, juristul CSA Steaua), care nu a avut nicio legătură cu fotbalul… atunci, să-mi fie iertat, dar nu mai avem ce să căutăm în România, ne ducem în Bulgaria.

AGERPRES: Cum vedeți rezolvarea problemelor dintre clubul domnului Becali și CSA Steaua privind sigla și stadionul din Ghencea?
Helmuth Duckadam: Eu îi mulțumesc domnului Becali pentru că în urmă cu cinci ani mi-a propus să vin la Steaua alături de dânsul. Datorită dânsului am la ora actuală o viață decentă din punct de vedere material. Cât privește problemele cu sigla și stadionul, probabil că ar trebui să fie alți oameni care să înțeleagă faptul că Steaua nu aparține nimănui, Steaua aparține României. Dar cum noi suntem învățați în România să distrugem orice este bun, probabil că vom reuși până la urmă și acest lucru.

Post-ul Duckadam, foc și pară pe MApN: ”Pe mine m-a ajutat Dinamo, nu Armata!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Duckadam, foc și pară pe MApN: ”Pe mine m-a ajutat Dinamo, nu Armata!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Vivi Răchită: ”Vineri duc oferta de preluare a Petrolului la sediul clubului!”

Vivi Răchită: ”Vineri duc oferta de preluare a Petrolului la sediul clubului!” – Valeriu Răchită, fostul manager al Petrolului, nu-i menajează deloc pe patronul Dan Capră și pe cei care …]

Sport 0 Comentarii

Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos

Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos – După ce Tuncay a postat, pe pagina lui de Facebook, o fotografie şi …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu și “minerii” lui vor să-și ia revanșa în fața lui Real Madrid

Mircea Lucescu și “minerii” lui vor să-și ia revanșa în fața lui Real Madrid – Șahtior Donețk va încerca astăzi (ora 21.45, Dolce Sport 2) să obțină o victorie de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*