23 aprilie 2016 Comentarii 0

După eșecul de vineri, Steaua a învins-o pe campioana CSM Digi Oradea în liga de polo

După eșecul de vineri, Steaua a învins-o pe campioana CSM Digi Oradea în liga de polo

CSA Steaua București a dispus de campioana CSM Digi Oradea cu scorul de 11-7 (4-2, 2-2, 4-2, 1-1), vineri, în Bazinul Steaua, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de polo pe apă, informează agerpres.ro.

Steaua și-a luat astfel revanșa după meciul pierdut categoric joi, tot în Complexul Ghencea, cu 9-17.

Cel mai bun marcator al învingătorilor a fost sârbul Djordje Filipovic, cu 4 goluri.

În alt meci, Dinamo a fost învinsă în propriul bazin de Sportul Studențesc Corona cu scorul de 11-10, dar a încheiat sezonul regulat pe locul al treilea, grație golaverajului mai bun. Dinamo învinsese în prima partidă, jucată joi, cu 7-5.

În clasament, pe primul loc se află CSM Digi Oradea, cu 75 puncte (28 jocuri), urmată de Steaua, 69 p (24 j), Dinamo, 53 p (28 j), Sportul Studențesc, 53 p (28 j), etc.

Post-ul După eșecul de vineri, Steaua a învins-o pe campioana CSM Digi Oradea în liga de polo apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – După eșecul de vineri, Steaua a învins-o pe campioana CSM Digi Oradea în liga de polo

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Croația – Italia și Belgia – Țara Galilor, meciurile zilei în preliminariile Euro 2016

Croația – Italia și Belgia – Țara Galilor, meciurile zilei în preliminariile Euro 2016. ^Rezultate complete – Din această seară încep meciurile din etapa a șasea a preliminariilor Euro 2016, …]

Sport 0 Comentarii

Romanian Corporate Sports, ultimele zile de înscriere în competițiile pentru companii

Romanian Corporate Sports, ultimele zile de înscriere în competițiile pentru companii – Pasionatii de sport in echipa au la dispozitie peste 10 oferte de competitii. Peste 60 de echipe ale angajatilor …]

Sport 0 Comentarii

Fundașul român și tarantula

Fundașul român și tarantula – Florin Gardoș (27 de ani) se află încă în recuperare după o accidentare la menisc. Până să joace din nou pentru Southampton și pentru naționala …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*