6 aprilie 2016 Comentarii 0

După Sepp Blatter și Michel Platini, cade și Gianni Infantino? Numele noul șef al FIFA apare în ”Panama Papers”

După Sepp Blatter și Michel Platini, cade și Gianni Infantino? Numele noul șef al FIFA apare în ”Panama Papers”

Sepp Blatter și Michel Platini au fost scoși din joc, după ce au fost prinși cu matrapazlâcuri la FIFA, respectiv la UEFA.

Numai că și noul șef al forului mondial, Gianni Infantino, are, la rândul său, probleme. Numele lui Infantino apare în Panama Papers, la un loc cu alte nume din sportul mondial (Leo Messi, Ivan Zamorano, Gabriel Heinze, jucătorul de golf Nick Faldo și fostul pilot de Formula 1 Jarno Trulli, precum și Luca Cordero di Montezemolo, șeful Ferrari).

Răspunsul lui Infantino a venit prompt și este, logic, unul care să-l disculte: ”Integritatea mea nu este în dubiu”. La fel au spus, la începutul anchetei, și Blatter, și Platini.

FIFA mai ”dă” câteva nume grele, precum fostul vicepreședinte Eugenio Figueredo și fiul său, Hugo, dar și uruguayanul Juan Pedro Damiani, de la Comisia de Etică a forului mondial.

Post-ul După Sepp Blatter și Michel Platini, cade și Gianni Infantino? Numele noul șef al FIFA apare în ”Panama Papers” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – După Sepp Blatter și Michel Platini, cade și Gianni Infantino? Numele noul șef al FIFA apare în ”Panama Papers”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Mamă, nu ieşi luni în locuri unde este multă lume”. Acesta este mesajul unui islamist pentru mama sa din Belgia

”Mamă, nu ieşi luni în locuri unde este multă lume”. Acesta este mesajul unui islamist pentru mama sa din Belgia – O femeie din oraşul belgian Anvers a primit un …]

Sport 0 Comentarii

Se cere din nou demiterea ministrului culturii! A mai făcut o gafă!

Se cere din nou demiterea ministrului culturii! A mai făcut o gafă! – Partidul Naţional Liberal îi cere premierului Dacian Cioloş demiterea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu. Motivul: ministrul a propus …]

Sport 0 Comentarii

Campioana Golden State Warriors, a treia înfrângere a sezonului

Campioana Golden State Warriors, a treia înfrângere a sezonului – Formația Denver Nuggets a produs, joi noapte, a treia înfrângere pentru campioana Golden State Warriors, în acest sezon de NBA (campionatul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*