E bucată ruptă din el! Ce bine seamănă fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger cu tatăl lui!
10 aprilie 2016 Comentarii 0

E bucată ruptă din el! Ce bine seamănă fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger cu tatăl lui!

E bucată ruptă din el! Ce bine seamănă fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger cu tatăl lui!

Joseph Baena, fiul din flori al starului american Arnold Schwarzenegger, atrage atenția de câte ori iese pe stradă din cauza faptului că seamănă izbitor de bine cu tatăl lui.

Tânărul de 18 ani a fost surprins recent de paparazzi în Miami, SUA, în timp ce făcea cumpărături. Musculos, înalt și cu părul lung, desfăcut și ondulat, jurnaliștii au semnalat imediat asemănarea izbitoare a acestuia cu celebrul actor, având fix aceeași înfățișare pe care o afișa și Arnold în filmul din 1982, „Conan the Barbarian”.

Joseph Baena Graduates From High School

Joseph a fost fotografiat ultima dată, anul trecut, la ceremonia de absolvire a liceului Bakersfield din California. El este fructul iubirii dintre „Terminatorul” și menajera acestuia, Mildred Patricia Baena, ce s-a consumat în anii `90, în timp ce starul era însurat cu Maria Shriver.

Joseph Baena Graduates From High School

Arnold mai are patru copii și cu fosta sa soție, Maria: Katherine( 26 de ani), Christina( 24 de ani), Patrick(22 de ani) și Christopher( 18 ani), care s-a născut doar cu cinci zile înaintea lui Joseph.

Mai multe imagini aici.

Post-ul E bucată ruptă din el! Ce bine seamănă fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger cu tatăl lui! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – E bucată ruptă din el! Ce bine seamănă fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger cu tatăl lui!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

După atentatele teroriste de la Paris, în campionatul Angliei se va cânta imnul Franţei

După atentatele teroriste de la Paris, în campionatul Angliei se va cânta imnul Franţei – Imnul Franţei, “La Marseillaise”, va fi cântat înaintea tuturor meciurilor din prima ligă engleză din …]

Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO

Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO – Chiar dacă acum este chef la un restaurant de prestigiu şi a făcut istori la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*