26 aprilie 2016 Comentarii 0

Echipa masculină de sabie a României, în ”sferturi” la CM de la Rio

Echipa masculină de sabie a României, în ”sferturi” la CM de la Rio

Echipa masculină de sabie a României s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale de scrimă pentru probe neolimpice de la Rio de Janeiro, luni, după ce a învins China în optimi cu 45-36.

Echipa condusă de Mihai Covaliu și formată din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu (care nu a evoluat contra Chinei, n. red.) va întâlni în sferturi formația Italiei, meci programat miercuri.

România și China s-au întâlnit pentru prima oară la Mondiale după nouă ani, tricolorii pierzând în 2007 cu 40-45.

Tricolorii au atins sferturile de finală la ultimele șapte ediții ale Mondialelor, dar la ultimele două nu au reușit să prindă semifinalele.

Italia a dispus în optimi de Argentina cu 45-26 și se află pentru a 12-a oară consecutiv în sferturi la Mondiale, notează Agerpres.

Squadra Azzurra a învins România anul trecut în sferturi cu 45-32 în drumul său spre titlul mondial. Ultima oară când Italia a ratat intrarea în careul de ași a fost în 2014, pierzând cu 39-45 în fața Ungariei.

La Mondialele pe echipe de la Rio se desfășoară probele de floretă feminin și sabie masculin, care nu sunt incluse la ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice din metropola braziliană (5-21 august).

Post-ul Echipa masculină de sabie a României, în ”sferturi” la CM de la Rio apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Echipa masculină de sabie a României, în ”sferturi” la CM de la Rio

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un dinamovist a semnat cu Atromitos și se bate la retrogradare în Grecia. ”Câinii” încasează doar 50.000 de euro. ”Le țin pumnii să ia un trofeu”

Un dinamovist a semnat cu Atromitos și se bate la retrogradare în Grecia. ”Câinii” încasează doar 50.000 de euro. ”Le țin pumnii să ia un trofeu” – Dinamovistul Cosmin Matei …]

Sport 0 Comentarii

Vasile Roatiș a fost înmormântat vineri, la Satu Mare! ^Triatlonistul a avut parte de cea mai stupidă moarte posibilă: s-a înecat cu un covrig!

Vasile Roatiș a fost înmormântat vineri, la Satu Mare! ^Triatlonistul a avut parte de cea mai stupidă moarte posibilă: s-a înecat cu un covrig! – Triatlonistul Vasile Roatiș, decedat luni …]

Sport 0 Comentarii

Telegondola lui ”Pinalti” are datorii de 47,62 milioane lei. Creditorul a declanşat insolvenţa

Telegondola lui ”Pinalti” are datorii de 47,62 milioane lei. Creditorul a declanşat insolvenţa – Prins ca un clește în ”dosarul Microsoft”, în care ceilalți inculpați și-au recunoscut faptele, Gheprghe Ștefan, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*