8 aprilie 2016 Comentarii 0

Edi Iordănescu a anunțat în ce condiții și-ar prelungii contractul cu Pandurii

Edi Iordănescu a anunțat în ce condiții și-ar prelungii contractul cu Pandurii

Edi Iordănescu își face iluzii că Pandurii Târgu Jiu se va redresa din punct de vedere financiar și va putea pregăti și sezonul viitor echipa gorjeană.

Antrenorul a declarat vineri, într-o conferință de presă, că va lua în calcul o eventuală propunere de prelungire a contractului dacă îi va fi prezentat un proiect clar, în care să fie punctate coerent aspectele financiare, astfel încât clubul să nu mai fie în impas.

”Clubul prima oară trebuie să facă un pas, după care eu, dacă va fi interes, voi analiza o eventuală propunere. Nu cred însă că e momentul, ținând cont de ce se întâmplă aici.

Știu că zilele acestea se fac eforturi și e posibil să se reușească ceva plăți către jucători, am înțeles că nu foarte mult, dar măcar cât se poate ca să ținem echipa în viață. Apreciez eforturile care se fac de către domnul primar, de către cei din jurul dânsului și de către membrii asociați care mai sunt.

Nu pot să vă asigur nici că voi pleca, nici că voi rămâne, ci că în cazul în care va fi o ofertă va trebui să fie nu o ofertă financiară către Iordănescu, ci pus pe masă și discutat un proiect, un proiect clar cu fondurile care sunt disponibile, cu buget de salarii, cu buget de cheltuieli, în care lucrurile să fie clare și să ne asigurăm că nu vom mai intra în impas”, a afirmat Edi Iordănescu.

Totodată, el a adus în discuție și situația terenului de antrenament, luând în considerare că lucrările de modernizare la Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi finalizate în aproximativ un an, iar jucătorii se antrenează în prezent pe un teren impropriu.

”Trebuie să reușim să găsim o soluție pentru terenul de antrenament, fiindcă nu s-ar mai putea continua un an de zile cu situația actuală. Dacă echipa va juca în Europa și va intra în grupe, va trebui să joace pe la Cluj sau pe la București, în campionat pe la Severin, plus deplasări. E deja extrem de greu și va fi un an greu”, a mai spus tehnicianul.

Pentru proiectul de modernizare a Stadionului Municipal și a bazei sportive din oraș, Compania Națională de Investiții (CNI) a alocat suma de 20 milioane euro, în cazul stadionului urmând ca tribunele să fie acoperite integral, iar capacitatea să crească de la 9.000 de locuri, câte are în prezent, la circa 15.000 de locuri. De asemenea, noul stadion va fi prevăzut și cu o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri.

Pandurii, locul 3 în play-off, joacă luni, de la ora 20:30, cu ASA Tîrgu Mureș, la Drobeta Turnu Severin, în etapa a șasea din play-off-ul Ligii 1.

 

Post-ul Edi Iordănescu a anunțat în ce condiții și-ar prelungii contractul cu Pandurii apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Edi Iordănescu a anunțat în ce condiții și-ar prelungii contractul cu Pandurii

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ciprian Marica, liber de contract, ar putea pleca la arabi. ^Îl vrea un antrenor cu care nu s-a înțeles mereu foarte bine

Ciprian Marica, liber de contract, ar putea pleca la arabi. ^Îl vrea un antrenor cu care nu s-a înțeles mereu foarte bine – Victor Pițurcă, 59 de ani, a fost …]

Sport 0 Comentarii

Liderul Astra Giurgiu pleacă luni în cantonament în Cipru fără doi jucători. Pe cine lasă acasă Marius Ninel Șumudică

Liderul Astra Giurgiu pleacă luni în cantonament în Cipru fără doi jucători. Pe cine lasă acasă Marius Ninel Șumudică – Astra Giurgiu, liderul Ligii 1 la fotbal, s-a reunit sâmbătă …]

Sport 0 Comentarii

CSA Steaua a câștigat Cupa Europei la spadă feminin de la Caserta (Italia)

CSA Steaua a câștigat Cupa Europei la spadă feminin de la Caserta (Italia) – Localitatea italiană Caserta a găzduit sâmbătă, 5 martie, o nouă ediție a Cupei Europei la spadă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*