28 aprilie 2016 Comentarii 0

Edi Iordănescu se dă supărat, că n-o poate deranja pe Steaua: ”Nu este normal să fiu suspendat”

Edi Iordănescu se dă supărat, că n-o poate deranja pe Steaua: ”Nu este normal să fiu suspendat”

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat joi, într-o conferință de presă, că ”nu este normal să fie judecat după o lună de zile și să fie suspendat tocmai la meciul cu Steaua”, menționând că este ”o mare nedreptate să fie trimis în tribună”.

”Nu e normal să fiu judecat după o lună de zile, după anumite presiuni și să fiu suspendat tocmai la meciul cu Steaua. Au fost făcute presiuni public, departe de mine să spun că s-au făcut presiuni prin spate, însă mi-am ispășit pedeapsa. Am stat departe de echipă în momentele cele mai importante, când trebuia să fiu lângă echipă. Ok, poate să fie o amendă, dar să fiu trimis în tribună e o mare nedreptate și nu o voi accepta! (…).

Contează mult să fii pe margine, să transmiți mesaje, altfel e când se aude vocea mea (…). Poate la meciul cu Steaua, dacă eram pe margine era altfel”, a comentat Edi Iordănescu, fost antrenor la Steaua și unul dintre cei vehiculați să fie ”principali”, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

Despre meciul cu Steaua, de duminică, el a afirmat că o victorie ar menține gruparea sa în lupta pentru locul 2 în clasament.

”Pentru Pandurii, e important meciul. O victorie ne-ar menține în lupta pentru locul 2. Sigur că nu sunt așteptări mari. (…) Jucăm pentru noi, nu suntem prieteni cu nimeni, nu ne-am dat la o parte niciodată. Oriunde voi fi eu nu-mi voi risca viitorul, numele, libertatea ca să intru în jocuri de astea. Vom da totul cu Steaua și cu Astra. Dacă vom reuși un rezultat mare îl vom face pentru noi. Noi jucăm duminică, dacă noi câștigăm, dar și la egal, Astra este campioana. Atunci în ce măsură va mai fi adversitatea cu Dinamo care e în lupta cu noi la locul 3?”, a spus tehnicianul.

”Poate ultimele etape trebuiau să se joace în aceeași zi și la aceeași oră, să nu știm unii de alții. Îmi convenea să joc luni să văd ce va fi la Astra — Dinamo și să știu la ce joc. Noi trebuie să riscăm, să jucăm la victorie. Era mai simplu dacă pierdea Dinamo și noi știam, noi jucam la egal cu Steaua și eram peste Dinamo. Avem o șansă importantă să plecăm neînvinși de la București”, a adăugat el.

Meciul Steaua – Pandurii se va disputa duminică, 1 mai, de la ora 20,30 pe Stadionul Arena Națională, în cadrul celei de-a 9-a etape a play-off-ului.

Post-ul Edi Iordănescu se dă supărat, că n-o poate deranja pe Steaua: ”Nu este normal să fiu suspendat” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Edi Iordănescu se dă supărat, că n-o poate deranja pe Steaua: ”Nu este normal să fiu suspendat”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A murit Prince! Cântărețul avea 57 de ani

A murit Prince! Cântărețul avea 57 de ani – A murit Prince! Cântărețul s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. El a murit în locuința sa din …]

Sport 0 Comentarii

Hănescu luptă cu un jucător aflat pe locul 1223 în lume! LIVE VIDEO

Hănescu luptă cu un jucător aflat pe locul 1223 în lume! LIVE VIDEO – CHALLENGER SANTO DOMINGO (calificări) VICTOR HĂNESCU – Roberto Quiroz 6-3, 1-2 / LIVE VIDEO LIVE AICI, …]

Sport 0 Comentarii

Miley Cyrus e însărcinată în primul trimestru? „A anunţat deja vestea prietenilor apropiaţi”

Miley Cyrus e însărcinată în primul trimestru? „A anunţat deja vestea prietenilor apropiaţi” – La câteva luni după ce s-a împăcat cu Liam Hemsworth, Miley Cyrus a rămas însărcinată pentru …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*