12 mai 2016 Comentarii 0

Editorial de Simona Catrina | Bărbații sunt cele mai bune femei. Femeile sunt cei mai buni bărbați

Editorial de Simona Catrina | Bărbații sunt cele mai bune femei. Femeile sunt cei mai buni bărbați

Am doi prieteni de familie – să le spunem, conspirativ, Dănuț și Dănuța. Sunt soț și soție. Lui îi este frică de următoarele catastrofe: șoricei, dentist, păianjeni, lift și administratorul de la bloc. În rest, e un bărbat extrem de curajos. Odată, a cutezat să deschidă o cutie de macrou în sos tomat cu un cuțit, în loc să folosească unealta special concepută pentru așa ceva. Și ce dacă bucătăria era plină, la final, de un sos roșu, care amintea frisonant de filmul Tăcerea mieilor? Nu contează, el a fost eroul serii.

O oră mai târziu, a început să-l doară o, nu-i așa, măsea. Poate și de la peștele care se culcușise în grota cariilor. A plâns cum nu mai plânsese de când pierduse Steaua în Champions League, când jucase cu Middlesbrough (știți ziua aceea mirifică în care, după ce ai noștri conduceau cu doi la zero, în ultimele minute au înscris ăia în draci și ne-au bătut cu patru la doi). În concluzie, bărbații au în ADN mult material feminin. Ceea ce e de-a dreptul înduioșător.

La rândul lor, femeile au ajuns niște bărbați cu sâni și poșete. În disperarea lor de a demonstra că pot să trăiască și fără purtătorii legali de testosteron, vor să arate lumii întregi că tot ceea ce face un mascul poate izbuti și o femelă. Șorțurile se mai vând doar pentru carnavaluri sau pentru zilele când știi că vine soacra în vizită. Femeile pe care le cunosc eu bat cuie (mai bine decât bărbații, care le îndoaie), vopsesc uși de garaj, prind șobolani cu mâna goală și își fac singure injecții, dacă situația o cere. După cum cunosc din ce în ce mai mulți bărbați care se umflă de plâns dacă li se taie maioneza – căci, ați observat probabil, turnirurile de genul Masterchef sunt ticsite de băiețași, n-au loc muierile de ei în bucătărie.

La sport, femeile ne-au adus mai multe medalii decât bărbații. Nadia Comăneci, Simona Amânar, Lavinia Miloșovici, Cătălina Ponor și multe alte gimnaste, apoi Simona Halep, Gabi Szabo, echipa feminină de handbal și multe alte comori au cărat mai mult aur în România decât omologii masculini. Pe de altă parte, moda a fost acaparată de bărbați. Botezatu, Ciobanu, Olah Gyarfas, Adrian Oianu, Mihai Albu și alți cutezători (adică singurii bărbați care știu diferența dintre roz, ciclam, pulmon, beige, lila, mov, bleu, turcoaz și kaki).

E clar, vestea bună e că nu vom mai avea discriminări legate de sex. Bărbații fac cei mai buni cozonaci, femeile beau cea mai bună șampanie. Bărbații se prefac că sunt buni amanți, femeile se prefac că le place. Bărbații se cred cei mai buni politicieni, femeile se cred cei mai buni bărbați.

 

Post-ul Editorial de Simona Catrina | Bărbații sunt cele mai bune femei. Femeile sunt cei mai buni bărbați apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Editorial de Simona Catrina | Bărbații sunt cele mai bune femei. Femeile sunt cei mai buni bărbați

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gabi Tamaș a făcut-o lată două zile și două nopți. Cine au fost invitații de la party

Gabi Tamaș a făcut-o lată două zile și două nopți. Cine au fost invitații de la party – Gabi Tamaș a ținut-o numai în petreceri. Duminică a fost sărbătorit de …]

Sport 0 Comentarii

Guardiola nu vrea multe achiziții la City: ”doar” Messi, Pogba, Piqué și Alaba!

Guardiola nu vrea multe achiziții la City: ”doar” Messi, Pogba, Piqué și Alaba! – Pep Guardiola e sigur: va pleca de la Bayern Munchen și va antrena în Anglia, cel mai …]

Sport 0 Comentarii

Dragostea pentru Rosario l-a salvat pe un argentinian de atentatele din Bruxelles

Dragostea pentru Rosario l-a salvat pe un argentinian de atentatele din Bruxelles – Facundo Burgos, un tânăr argentinian de 23 de ani, avea bilet de tren pentru a călătorii la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*