19 aprilie 2016 Comentarii 0

Efectul ratării calificării gimnastelor la Rio: Ponor și Bulimar n-au mai concurat în finalele pe aparate!

Efectul ratării calificării gimnastelor la Rio: Ponor și Bulimar n-au mai concurat în finalele pe aparate!

Cătălina Ponor și Diana Bulimar nu au mai evoluat în finalele pe aparate, luni, la turneul preolimpic de la Rio de Janeiro.

Această decizie a fetelor noastre a venit după ce echipa feminină de gimnastică artistică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice 2016 din Brazilia.

”Știu că azi e ziua finalelor și mi-ar plăcea să concurez din nou și să simt din nou dragostea voastră, dar din nefericire nu o voi face. Am decis noaptea trecută să nu mai concurez, corpul și mintea mea sunt prea obosite, am dat tot ce am putut în concursul pe echipe și acum am nevoie să mă odihnesc și să mă liniștesc, să mă gândesc ce voi face de aici înainte. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră, înseamnă foarte mult pentru mine”, a scris Ponor pe un site de socializare.

Cătălina Ponor era calificată în finala de la bârnă, unde Diana Bulimar era a treia rezervă. Ponor și Bulimar trebuiau să participe și în finala de la sol, notează Agerpres.

Post-ul Efectul ratării calificării gimnastelor la Rio: Ponor și Bulimar n-au mai concurat în finalele pe aparate! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Efectul ratării calificării gimnastelor la Rio: Ponor și Bulimar n-au mai concurat în finalele pe aparate!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Moment penibil la „Românii au talent”! Tânăra a urcat să cânte, însă ceea ce s-a întâmpla în public a fost incredibil! Ce face tipul din mulţime!

Moment penibil la „Românii au talent”! Tânăra a urcat să cânte, însă ceea ce s-a întâmpla în public a fost incredibil! Ce face tipul din mulţime! – Adrenalină, suspans, uimire …]

Sport 0 Comentarii

Bugetarii vor învăța să fie profesioniști la INA

Bugetarii vor învăța să fie profesioniști la INA – În curând ar putea apărea Institutul Național pentru Administrație (INA), asta dacă proiectul de lege va trece de toți pașii necesari, …]

Sport 0 Comentarii

Se răzgândește Kobe Bryant în privința retragerii din activitate?

Se răzgândește Kobe Bryant în privința retragerii din activitate? – La câteva zile după anunțul privind retragerea din activitate, eveniment programat pentru finalul sezonului, Kobe Bryant (37 de ani) a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*