Ei sunt cei doi militari români care au murit în Afganistan
7 mai 2016 Comentarii 0

Ei sunt cei doi militari români care au murit în Afganistan

Ei sunt cei doi militari români care au murit în Afganistan

Doi militari români au murit în Afganistan, în timpul unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani. Plutonierul Iulian Dumitrescu și sergentul Adrian Vizireanu, în vârstă de 36 de ani, erau angajați de mai mulți ani la o unitate militară din Buzău cunoscută drept „Forțele Speciale”. Cei doi militari români erau căsătoriți, însă niciunul dintre ei nu avea copii. 

Adrian Vizireanu era un apreciat arbitru de fotbal din Buzău. El activa în diviziile inferioare, relatează stiridebuzau.ro. Colegii săi au scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook. ”Astăzi, Vizi şi-a pierdut viaţa în Afganistan! E atăt de dur şi şocant, atât de nedrept!”, au scris colegii arbitri pe Facebook. Totodată, Asociația Județeană de Fotbal Buzău a postat pe site-ul propriu un anunţ prin care transmite condoleanţe familiei îndurerate. În plus, organizația a anunțat că, în semn de recunoştinţă şi respect, înaintea tuturor jocurilor din campionatele organizate de AJF Buzău, în perioada 8 – 15 mai, se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului arbitru.

Adrian Vizireanu
Adrian Vizireanu Foto: Facebook.com/AJF Buzău

”Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a celui ce a fost Adrian Vizireanu (arbitru de fotbal). A plecat, lăsând în urmă tristeţe şi durere. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace”, transmite AJF Buzău.

Militar român mort în Afganistan

Militar român mort în Afganistan
Sergentul Adrian Vizireanu și plutonierul Iulian Dumitrescu au murit în Afganistan Foto: opiniabuzau.ro

Celălalt militar mort în Afganistan, plutonierul Iulian Dumitrescu, era din localitatea buzoiană Smeeni. Cei doi militari, plutonierul Iulian Dumitrescu şi sergentul Adrian Vizireanu, au fost răniţi sâmbătă, la ora 10.45, în apropierea localităţii Kandahar, în timpul unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani şi au murit la spitalul unde au fost transportaţi, a anunțat MApN. În incident a mai fost rănit un alt român, care se află în stare stabilă.

Citește și: Cei doi militari morți în Afganistan vor fi avansați post-mortem

Post-ul Ei sunt cei doi militari români care au murit în Afganistan apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ei sunt cei doi militari români care au murit în Afganistan

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Coşmar pentru Goian în Cupa Greciei. Rezultate din cupele naţionale | LIVESCORE

Coşmar pentru Goian în Cupa Greciei. Rezultate din cupele naţionale | LIVESCORE – Asteras Tripolis a jucat în această seară pe terenul lui Olympiacos, în prima manşă a sferturilor de …]

Sport 0 Comentarii

Robert Moldoveanu, indisponibil șase luni după operația la ligamentul încrucișat

Robert Moldoveanu, indisponibil șase luni după operația la ligamentul încrucișat – Accidentat în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire în Cipru, cu chinezii de la Shijiazhuang, atacantul dinamovist …]

Sport 0 Comentarii

Accident grav în Vaslui. Patru persoane au ajuns de urgență la spital

Accident grav în Vaslui. Patru persoane au ajuns de urgență la spital – Un nou accident a avut loc joi, 12 mai în Vaslui, în urma căruia patru persoane au …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*