6 mai 2016 Comentarii 0

El Chapo ajunge pe micile ecrane. Povestea cunoscutului baron al drogurilor este subiect de serial

El Chapo ajunge pe micile ecrane. Povestea cunoscutului baron al drogurilor este subiect de serial

Baronul mexican al drogurilor Joaquin Guzman, cunoscut sub porecla de El Chapo, a devenit subiect de serial. Postul de televiziune History va realizat un serial despre viața acestuia.

Serialul se va numi Cartel și se va concentra pe viața lordului mexican al drogurilor, de la începutul carierei sale în traficul de droguri. Unul dintre producătorii serialul a realizat și Narcos, celebrul serial despre viața lui Pablo Escobar, transmite Variety.

Serialul Cartel pare să apară la un moment potrivit. El Chapo a ajuns în presa din întreaga lume, după ce a fost capturat la șase luni de la evadare. El a fost prins după ce a aranjat să îi acorde un interviu actorului Sean Penn. Autoritățile au reușit astfel să dea de urma lui El Chapo.

Guzman este şeful cartelului Sinaloa, care se ocupă cu traficul de cocaină, marijuana, heroină şi amfetamină spre Statele Unite, Europa şi Asia. În 2012, averea acestuia era evaluată la un miliard de dolari, fiind plasat de Forbes pe poziţia 55 în lista persoanelor cele mai influente de pe glob. Experţii consideră că Guzman este în prezent mult mai puternic decât celebrul baron al drogurilor Pablo Escobar, care controla cartelul Medellin din Columbia.

Post-ul El Chapo ajunge pe micile ecrane. Povestea cunoscutului baron al drogurilor este subiect de serial apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – El Chapo ajunge pe micile ecrane. Povestea cunoscutului baron al drogurilor este subiect de serial

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un olandez de 16 ani a marcat unul dintre cele mai rapide goluri din istorie / VIDEO

Un olandez de 16 ani a marcat unul dintre cele mai rapide goluri din istorie / VIDEO – Dolce Sport a descoperit golul săptămânii. Vine dintr-o ligă de amatori olandeză. …]

Sport 0 Comentarii

Beyoncé, gata să se răstoarne în pauza Super Bowl-ului / VIDEO

Beyoncé, gata să se răstoarne în pauza Super Bowl-ului / VIDEO – Beyoncé a reușit încă o performanță excepțională, în pauza ediției cu  numărul 50 a Super Bowl-ului, dar un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*