30 aprilie 2016 Comentarii 0

El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!”

El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!”

Steaua n-a avut prea mare noroc cu jucătorii transferați pentru ediția care tocmai stă să se încheie. Singurul care a jucat bine a fost algerianul Jugurtha Hamroun. Tamaș, Marica, Enache, Bourceanu, Pintilii, Kharja, Momcilovici și toți ceilalți jucători transferați n-au arătat că ar merita să joace la trupa „roș-albaștrilor”.

Atacantul francez Gregory Tade, în vârstă de 29 de ani, a fost cel mai scump jucător achiziționat în ultimul an de Steaua – 500.000 de euro -, dar a fost și printre primii pe care Gigi Becali i-a anunțat că pot să-și caute altă echipă.

Francezul a recunoscut că a avut un sezon dezamăgitor și că nu s-a adaptat la Steaua. Din mesajul postat de francez pe Facebook reiese clar că a înțeles că nu mai are viață lungă la trupa lui Reghe.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit, chiar dacă am trecut printr-o perioadă grea: familiei mele, prietenilor şi colegilor de echipă. Ştiu că lumea avea aşteptări mai mari de la mine, dar din nefericire, nu am reuşit să dau mai mult.

Sunt dezamăgit, dar mulţumit că, la nivel de atitudine, am încercat să mă implic întotdeauna 100% în meciuri. Asta voi face până când voi pleca. Mulţumesc din nou”, a scris Tade, zilele trecute, pe Facebook.

 

Post-ul El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1: Viitorul – Pandurii (ora 20.30, Digi, Dolce, Look). Meciul care încheie sezonul regulat

Liga 1: Viitorul – Pandurii (ora 20.30, Digi, Dolce, Look). Meciul care încheie sezonul regulat – Liga 1 FC Viitorul – Pandurii Târgu Jiu (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) FC Viitorul …]

Sport 0 Comentarii

Dorin Goian și-a luat gândul de la națională și de la Euro

Dorin Goian și-a luat gândul de la națională și de la Euro – Stoperul Dorin Goian (35 de ani, Asteras/ Grecia a fost pe teren la ultimul Campionat European la …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep şi “complexul” Maria Şarapova: “Joacă mai bine în momentele importante!”

Simona Halep şi “complexul” Maria Şarapova: “Joacă mai bine în momentele importante!” – Cu toate că n-a reuşit niciodată s-o învingă pe Maria Şarapova, Simona Halep a mărturisit că nu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*