30 aprilie 2016 Comentarii 0

El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!”

El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!”

Steaua n-a avut prea mare noroc cu jucătorii transferați pentru ediția care tocmai stă să se încheie. Singurul care a jucat bine a fost algerianul Jugurtha Hamroun. Tamaș, Marica, Enache, Bourceanu, Pintilii, Kharja, Momcilovici și toți ceilalți jucători transferați n-au arătat că ar merita să joace la trupa „roș-albaștrilor”.

Atacantul francez Gregory Tade, în vârstă de 29 de ani, a fost cel mai scump jucător achiziționat în ultimul an de Steaua – 500.000 de euro -, dar a fost și printre primii pe care Gigi Becali i-a anunțat că pot să-și caute altă echipă.

Francezul a recunoscut că a avut un sezon dezamăgitor și că nu s-a adaptat la Steaua. Din mesajul postat de francez pe Facebook reiese clar că a înțeles că nu mai are viață lungă la trupa lui Reghe.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit, chiar dacă am trecut printr-o perioadă grea: familiei mele, prietenilor şi colegilor de echipă. Ştiu că lumea avea aşteptări mai mari de la mine, dar din nefericire, nu am reuşit să dau mai mult.

Sunt dezamăgit, dar mulţumit că, la nivel de atitudine, am încercat să mă implic întotdeauna 100% în meciuri. Asta voi face până când voi pleca. Mulţumesc din nou”, a scris Tade, zilele trecute, pe Facebook.

 

Post-ul El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – El e primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: ”Sunt dezamăgit!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Spania, etapa a 34-a. Espanyol, testată pe teren propriu de Celta Vigo. S-a deschis scorul / LIVESCORE

Spania, etapa a 34-a. Espanyol, testată pe teren propriu de Celta Vigo. S-a deschis scorul / LIVESCORE – SPANIA, etapa a 34-a Marți Espanyol – Celta Vigo 1-1 / LIVE …]

Russel Brand, tată pentru prima dată. Iubita mai tânără cu 13 ani e însărcinată

Russel Brand, tată pentru prima dată. Iubita mai tânără cu 13 ani e însărcinată – Celebrul actor de comedie Russell Brand va deveni tată pentru prima dată, la 40 de …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul îl vrea pe Bălgrădean în locul lui Pecanha. E posibil să vină și Albuț / VIDEO

Petrolul îl vrea pe Bălgrădean în locul lui Pecanha. E posibil să vină și Albuț / VIDEO – Portarul brazilian Peterson Pecanha (35 de ani) a lipsit de la reunirea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*