20 aprilie 2016 Comentarii 0

El este ultima speranţă! Cui vrea să îi ceara Ionuţ Gologan ajurorul, pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea!

El este ultima speranţă! Cui vrea să îi ceara Ionuţ Gologan ajurorul, pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea!

Românul condamnat la moarte în Malaezia ar face orice să scape de pedeapsa cu moartea. Ionuţ Gologan i-a cerut bunicii lui, să îi scrie o scrisoare Regelui Mihai, în speranţa că acesta îl poate ajuta.

„A sunat băiatul, dar a vorbit cu maică-mea, cu bunica lui. Eu am fost la muncă. Şi a rugat-o să facă o cerere la rege. Nu ştiu exact la care rege. Dar regele Mihai este internat în Elveţia..Noi i-am scris şi preşedintelui României, şi primului-ministru, şi miniştrilor de externe care au fost, şi ministrului justiţiei, şi Avocatului Poporului. Îi vom scrie şi regelui”,  a spus Dumitru Gologan pentru ziarulring.ro.

Şanşele lui Ionuţ Gologan de a scăpa de condamnarea la moarte scad dramatic, după sentinţa definitivă dată de Curtea Federală de la Kuala Lumpur.

Post-ul El este ultima speranţă! Cui vrea să îi ceara Ionuţ Gologan ajurorul, pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – El este ultima speranţă! Cui vrea să îi ceara Ionuţ Gologan ajurorul, pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nadia Comăneci visează și acum să este strigată să evolueze la bârnă. Ce melodie o face să danseze prin casă pe femeia care este definiția perfecțiunii în gimnastică / VIDEO

Nadia Comăneci visează și acum să este strigată să evolueze la bârnă. Ce melodie o face să danseze prin casă pe femeia care este definiția perfecțiunii în gimnastică / VIDEO …]

Sport 0 Comentarii

Liță Dumitru, petrecere cu familie, de Sfântul Ion / GALERIE FOTO

Liță Dumitru, petrecere cu familie, de Sfântul Ion / GALERIE FOTO – Ion Liță Dumitru, aflat în perioada de recuperare după ă dificilă intervenție chirurgicală, n-a stat degeaba de ziua …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali a instaurat panica la Steaua: ”Dacă se ajunge acolo, va fi sfârșitul”

Gigi Becali a instaurat panica la Steaua: ”Dacă se ajunge acolo, va fi sfârșitul” – Panică la Steaua. Gigi Becali a băgat frica în angajații săi, după ce a anunțat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*