Elena Cârstea, la primul concert după moartea fiului său vitreg
26 aprilie 2016 Comentarii 0

Elena Cârstea, la primul concert după moartea fiului său vitreg

Elena Cârstea, la primul concert după moartea fiului său vitreg

Elena Cârstea  va cânta pentru prima oară în ultimii zece ani de când a imigrat în Florida, locul unde s-a stabilit. Este primul concertul după ce, în urmă cu o aproape două luni, fiul său vitreg, Brett Thomas Muttart, s-a stins din viață.

Artista înelena carstea familiedoliată, în vârstă de 54 de ani, își așteaptă susținătorii la acest eveniment muzical rar, sâmbătă, la singurul restaurant cu specific românesc din Florida. În toată perioada de când a ales să se strămute pentru soțul său, Glenn Muttart, Elena a lăsat de-oparte arta în care s-a făcut cunoscută și a preferat să ducă o viață normală, de părinte.

S-a ocupat de fiicele sale, Adriana și Sandra, dar și de Brett, băiatul soțului său, trecut în neființă, la numai 30 de ani.

Ani buni fosta vedetă a scenei românești a fost angajată la o firmă de vânzări automobile, apoi la o agenție imobiliară și la o firmă de cosmetice.

Elena Cârstea a crezut că va îngropa definitiv cariera sa după ce, în urmă cu șapte ani, a suferit o delicată operație pe creier, cumpănă peste a trecut cu bine.

carstea_elena_.jpg

Post-ul Elena Cârstea, la primul concert după moartea fiului său vitreg apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Elena Cârstea, la primul concert după moartea fiului său vitreg

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Portarul naționalei de tineret a României, Laurențiu Brănescu, eliminat, după ce a vrut să bată un adversar în meciul cu Țara Galilor

Portarul naționalei de tineret a României, Laurențiu Brănescu, eliminat, după ce a vrut să bată un adversar în meciul cu Țara Galilor – Reprezentativa de tineret a României U21 a …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali, la DNA! Patronul Stelei e acuzat de mărturie mincinoasă! Patronul „roș-albaștrilor” a recunoscut că a semnat ca primarul ce l-a rugat altcineva: ”Plângerea era bazată pe bârfă!”

Gigi Becali, la DNA! Patronul Stelei e acuzat de mărturie mincinoasă! Patronul „roș-albaștrilor” a recunoscut că a semnat ca primarul ce l-a rugat altcineva: ”Plângerea era bazată pe bârfă!” – …]

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă și-a început cu o victorie categorică cel de-al doilea mandat la Al Ittihad / VIDEO

Victor Pițurcă și-a început cu o victorie categorică cel de-al doilea mandat la Al Ittihad / VIDEO – Victor Pițurcă și-a început cu o victorie categorică cel de-al doilea mandat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*