18 aprilie 2016 Comentarii 0

Elisabeta Lipă a găsit ”buba” din gimnastică: ”Selecția este problema”

Elisabeta Lipă a găsit ”buba” din gimnastică: ”Selecția este problema”

Ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero (Brazilia) de către lotul feminin de gimnastică i-a scos din amorțeală pe ”greii” sportului românesc.

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, a încercat să explice acest dezastru din sportul care a adus României cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice.

”E cel mai prost moment prin care trece gimnastica românească. E un dezastru, pentru că e prima dată după 48 de ani când nu ne calificăm. Selecția este o problemă generală a sportului românesc. Loturile sunt foarte subțiri și atunci când nu exista concurență pe post, când nu poți face o selecție așa cum își dorește un antrenor, e clar că și rezultatele nu au cum să fie mai bune”, a precizat Elisabeta Lipă pe pagina de Facebook a MTS.

Fosta sportivă de performanță a adăugat, făcând referire la antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang: ”După ce am ajuns ministru, am reușit să am o discuție cu ei, în care i-am rugat, având în vedere că lotul era foarte subțire și aveam probleme majore, să revină la cârma lotului și să continue pregătirea. În ianuarie, când au revenit la lot, dar nu ca antrenori principali, pentru că au spus că ”noi facem tot ce putem, dar nu putem să facem minuni acum cu patru luni înainte de calificări”, au fost voluntari la acest lot. Au stat de vorba cu sportivele, ele nu au mai vrut la Izvorani, au vrut la București, s-au mutat în complexul de la Lia Manoliu, s-au creat condiții de pregătire, de cazare și de masă”.

 

Post-ul Elisabeta Lipă a găsit ”buba” din gimnastică: ”Selecția este problema” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Elisabeta Lipă a găsit ”buba” din gimnastică: ”Selecția este problema”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Şeful FIFA, Gianni Infantino, a tăiat panglica noului muzeu al forului fotbalistic mondial

Şeful FIFA, Gianni Infantino, a tăiat panglica noului muzeu al forului fotbalistic mondial – Președintele FIFA, Gianni Infantino, a inaugurat, duminică, noul muzeu al forului internațional de la Zurich, în …]

Sport 0 Comentarii

SUPERPERFORMANȚĂ! Publicația italiană ”La Gazzetta dello Sport” îl consideră pe românul Ciprian Tătărușanu cel mai bun portar din Serie A în primele 7 etape! ^Românul n-a primit niciun gol în partidele de pe teren propriu, în actuala stagiune, și a propulsat-o pe Fiorentina pe primul loc

SUPERPERFORMANȚĂ! Publicația italiană ”La Gazzetta dello Sport” îl consideră pe românul Ciprian Tătărușanu cel mai bun portar din Serie A în primele 7 etape! ^Românul n-a primit niciun gol în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*