28 aprilie 2016 Comentarii 0

Emil Boc, Ilie Sârbu și Adriean Videanu sunt vizaţi de un nou dosar DNA

Emil Boc, Ilie Sârbu și Adriean Videanu sunt vizaţi de un nou dosar DNA

Numele unor foşti înalţi demnitari, printre care Emil Boc, Gheorghe Pogea, Adriean Videanu, Ilie Sârbu, Vasile Puşcaş și Mircea Geoană apar în rechizitoriul prin care Ioan Niculae a fost trimis în judecată pentru acuzat de cumpărare de influenţă, instigarea la evaziune fiscală şi la spălare de bani. Aceștia sunt suspectați că au susţinut interesele omului de afaceri.

Procurorii susțin că în anul 2009 Ioan Niculae ar fi încercat să corupă mai mulți funcționari publici şi înalţi demnitari, pentru a-i convinge să promoveze o Hotărâre de Guvern, prin care să fie acordate facilităţi fiscale pentru subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice. Legea ar fi fost una extrem de profitabilă pentru omul de afaceri și compania pe care o conducea, informează Mediafax.

Potrivit DNA, anumiți miniștri au susținut proiectul care îl favoriza pe Ioan Niculae şi ar fi produs prejudicii evidente României, atât pe plan european, cât şi bugetului de stat. Printre aceşti miniştri, în acte apar numele lui Emil Boc – prim ministru, Pogea Gheorghe – ministru al Finanţelor Publice şi Videanu Adrian – ministrul Economiei care ar fi făcut presiuni asupra secretarului de stat Harbuz Liviu.

Procurorii susţin că au date şi despre Vasile Puşcaş, ministrul Integrarii Europene la acel moment, menţionat de Ioan Niculae şi Bunea Stancu ca fiind unul dintre demnitarii care au susţinut interesele lui Ioan Niculae. Unul dintre cei nominalizaţi este și Mircea Geoană, preşedinte al PSD şi al Senatului la acel moment.

Post-ul Emil Boc, Ilie Sârbu și Adriean Videanu sunt vizaţi de un nou dosar DNA apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Emil Boc, Ilie Sârbu și Adriean Videanu sunt vizaţi de un nou dosar DNA

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Napoli – Chievo 2-1. Chiricheș a marcat! ^Le-a făcut cadou oaspeților un gol! Higuain l-a salvat de la linșaj, egalând imediat!

Napoli – Chievo 2-1. Chiricheș a marcat! ^Le-a făcut cadou oaspeților un gol! Higuain l-a salvat de la linșaj, egalând imediat! – Vlad Chiricheș a intrat ca titular în meciul …]

Sport 0 Comentarii

MM Stoica, la un pas de moarte! A fost în permisie și era cât p-aici să dea peste el un angajat al Penitenciarului! A umblat în hanorac cu glugă, de teamă să nu fie recunoscut. ”Într-o lună și jumătate sunt liber”

MM Stoica, la un pas de moarte! A fost în permisie și era cât p-aici să dea peste el un angajat al Penitenciarului! A umblat în hanorac cu glugă, de …]

În casele lor cântă găinile! Rămaşi fără joburi, bărbaţii din showbiz se lasă întreţinuţi de soţiile lor şi fac treabă de casnică: cresc copiii şi dau cu mopul

În casele lor cântă găinile! Rămaşi fără joburi, bărbaţii din showbiz se lasă întreţinuţi de soţiile lor şi fac treabă de casnică: cresc copiii şi dau cu mopul – Criticat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*