3 mai 2016 Comentarii 0

Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București

Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București

Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial la snooker, după ce l-a învins pe chinezul Ding Junhui cu 18-14 în finala Campionatului Mondial disputată la Crucible Theatre din Sheffield, informează agerpres.ro.

Selby, nr. 1 mondial, campion mondial și în 2014, l-a condus pe Ding pe toată durata finalei (6-0, 10-7, 14-11, 16-14), chiar dacă acesta a revenit pe final, și s-a impus cu 18-14, devenind al 13-lea jucător care are în palmares cel puțin două titluri mondiale.

”Este fantastic. Victoria mea de acum doi ani a fost ceva special, dar acum am simțit mai multă presiune decât atunci. A fost o finală dificilă, Ding a pus presiune”, a declarat Selby, care a încheiat meciul la câteva minute după ce echipa de fotbal din orașul său, Leicester, și-a asigurat matematic primul titlu din Premier League.

”Am avut un start ratat, am fost condus cu 6-0. Am fost puțin nervos, pentru că nu am mai ajuns până acum într-o finală”, a declarat Ding, 29 ani, care ocupa locul 17 mondial înainte de competiție.

Doar trei jucători din afara Marii Britanii și Irlandei au câștigat titlul mondial la snooker: australianul Horace Lindrum (1952), canadianul Cliff Thorburn (1980) și australianul Neal Robertson (2010).

Trei dintre cei mai în formă cinci jucători de snooker ai momentului ajung la Bucureşti, în cadrul unui turneu mondial. Mark Selby (numărul 1 mondial), Neil Robertson (numărul 3 mondial) şi Judd Trump (numărul 5 mondial) vor fi protagoniştii primei gale “Best of Snooker”, pe 22 mai 2016, la Circul Globus din Bucureşti.

Post-ul Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Problemele de la Arena Națională au stopat vânzarea biletelor la derby

Problemele de la Arena Națională au stopat vânzarea biletelor la derby – Clubul din Ștefan cel Mare a oprit comenzile online pentru bilete la Derby de România, Dinamo – Steaua, …]

Sport 0 Comentarii

Averea lui Prince ar putea fi împărțită la șapte persoane. Despre cine e vorba

Averea lui Prince ar putea fi împărțită la șapte persoane. Despre cine e vorba – Averea lui Prince ar putea fi împărțită în șapte părți. Mai exact, șapte persoane au …]

Sport 0 Comentarii

Alungat de la Milsami Orhei, Cristian Bud s-a întors în Liga 1

Alungat de la Milsami Orhei, Cristian Bud s-a întors în Liga 1 – Atacantul Cristian Bud, care a evoluat până la începutul lunii februarie la Milsami Orhei, în Republica Moldova, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*