3 mai 2016 Comentarii 0

Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București

Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București

Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial la snooker, după ce l-a învins pe chinezul Ding Junhui cu 18-14 în finala Campionatului Mondial disputată la Crucible Theatre din Sheffield, informează agerpres.ro.

Selby, nr. 1 mondial, campion mondial și în 2014, l-a condus pe Ding pe toată durata finalei (6-0, 10-7, 14-11, 16-14), chiar dacă acesta a revenit pe final, și s-a impus cu 18-14, devenind al 13-lea jucător care are în palmares cel puțin două titluri mondiale.

”Este fantastic. Victoria mea de acum doi ani a fost ceva special, dar acum am simțit mai multă presiune decât atunci. A fost o finală dificilă, Ding a pus presiune”, a declarat Selby, care a încheiat meciul la câteva minute după ce echipa de fotbal din orașul său, Leicester, și-a asigurat matematic primul titlu din Premier League.

”Am avut un start ratat, am fost condus cu 6-0. Am fost puțin nervos, pentru că nu am mai ajuns până acum într-o finală”, a declarat Ding, 29 ani, care ocupa locul 17 mondial înainte de competiție.

Doar trei jucători din afara Marii Britanii și Irlandei au câștigat titlul mondial la snooker: australianul Horace Lindrum (1952), canadianul Cliff Thorburn (1980) și australianul Neal Robertson (2010).

Trei dintre cei mai în formă cinci jucători de snooker ai momentului ajung la Bucureşti, în cadrul unui turneu mondial. Mark Selby (numărul 1 mondial), Neil Robertson (numărul 3 mondial) şi Judd Trump (numărul 5 mondial) vor fi protagoniştii primei gale “Best of Snooker”, pe 22 mai 2016, la Circul Globus din Bucureşti.

Post-ul Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial după o pauză de doi ani. Pe 22 mai bine la București

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bomba iernii: Rapid face un transfer neașteptat!

Bomba iernii: Rapid face un transfer neașteptat! – Conform surselor 1923.ro, sunt şanse mari ca Daniel Pancu, simbolul Rapidului, să revină în Giuleşti. Atacantul de 38 de ani traversează o …]

Sport 0 Comentarii

Astra a fost pedepsită și de UEFA, iar giurgivenii nu au bani nici să treacă strada

Astra a fost pedepsită și de UEFA, iar giurgivenii nu au bani nici să treacă strada – Liderul Ligii 1, Astra Giurgiu, este lovită din toate părțile. Președintele grupării giurgiuvene, …]

Sport 0 Comentarii

Loto 6 din 49. Report uriaș la tragerea Loto 6 din 49 din 24 aprilie 2016

Loto 6 din 49. Report uriaș la tragerea Loto 6 din 49 din 24 aprilie 2016 – Duminică, 24 aprilie 2016, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*