4 mai 2016 Comentarii 0

Enrique Iglesias, mesaj pentru fanii români, înainte de concertul la Bucureşti!

Enrique Iglesias, mesaj pentru fanii români, înainte de concertul la Bucureşti!

Enrique Iglesias va susține un concert la București, pe 12 mai, la Romexpo. Artistul le-a transmis fanilor din România, un mesaj emoţionant înainte de concert.

„Bună România, sunt Enrique Iglesias. Ne vom vedea pe 12 mai în București, la Romexpo. Vă promit un show extraordinar. Ne vedem acolo!”, spune artistul pe reţeaua de socializare. Concertul din România face parte din turneul mondial „Sex and Love” pe care artistul l-a început de câteva luni. Acesta nu este singurul mesaj al cântăreţului pentru fanii săi. La începutul anului, acesta a mai transmis câteva cuvinte pentru admiratorii din România. Bucureşti! Turneul Sex and Love ajunge la tine pe 12 mai, la Romexpo! Biletele vor fi puse în vânzare mâine, la 10.00. Ne vedem curând! #Romania”, a scris Enrique Iglesias pe Facebook, la începutul anului.

Post-ul Enrique Iglesias, mesaj pentru fanii români, înainte de concertul la Bucureşti! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Enrique Iglesias, mesaj pentru fanii români, înainte de concertul la Bucureşti!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bancnotele americane imprimate pentru prima dată cu chipul unei femei de culoare | VIDEO

Bancnotele americane imprimate pentru prima dată cu chipul unei femei de culoare | VIDEO – Harriet Tubman (1822-1913), o femeie de culoare, militantă pentru abolirea sclaviei, ea însăși fostă sclavă, …]

Sport 0 Comentarii

Adele, desemnată cea mai bogată cântăreața britanică!

Adele, desemnată cea mai bogată cântăreața britanică! – Adele este una dintre cele mai iubite interprete, iar de curÂnd a fost desemnată şi cea mai bogată, potrivit clasamentului publicat de …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Stoichiță, despre flagelul pariurilor din fotbalul românesc: ”Cât timp nu se ajunge la înşelăciune, la trucaje, un parior poate să pună cât vrea, casa, nevasta, ce vrea el”

Mihai Stoichiță, despre flagelul pariurilor din fotbalul românesc: ”Cât timp nu se ajunge la înşelăciune, la trucaje, un parior poate să pună cât vrea, casa, nevasta, ce vrea el” – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*