11 mai 2016 Comentarii 0

ESTE OFICIAL: Hexi Pharma a diluat dezinfectanții și de 10 ori. Substanțele vor fi retrase din toate spitalele

ESTE OFICIAL: Hexi Pharma a diluat dezinfectanții și de 10 ori. Substanțele vor fi retrase din toate spitalele

Primele rezultate oficiale cu privire la analizele făcute dezinfectanților distribuiți de Hexi Pharma arată că aceștia au fost diluați de 10 ori. Acesta este răspunsul unei anchete administrative, iar reprezentanții Guvernului au anunțat că se în calcul acționarea în judecată a companiei.

Toate probele analizate sunt neconforme, au declarat reprezentanții Guvernului, într-o conferință de presă, despre produsele Hexi Pharma.

Analizele făcute de ICECHIM asupra unor produse biocide de la Hexi Pharma arată diferențe mari de concentrații între valoarea declarată și cea constatată în laborator.

Astfel, la clorură de amoniu, valoarea declarată era 15%, iar cea măsurată – 5,18%. La un produs cu iod, valoarea declarată era 10%, cea măsurată – 7,41%. La Glutaraldehidă, valoarea declarată era 12%, iar cea declarată – 1,23%, a spus dr. Victor Strâmbu.

Prima decizie prevede retragerea produselor Hexi Pharma din toate spitalele. În acest moment, în România există 18 companii care distribuie dezinfectanți.

 

Știre în curs de actualizare.

Post-ul ESTE OFICIAL: Hexi Pharma a diluat dezinfectanții și de 10 ori. Substanțele vor fi retrase din toate spitalele apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ESTE OFICIAL: Hexi Pharma a diluat dezinfectanții și de 10 ori. Substanțele vor fi retrase din toate spitalele

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

O luptătoare japoneză a pierdut primul meci după 13 ani!

O luptătoare japoneză a pierdut primul meci după 13 ani! – Moment istoric în lumea sporturilor de contact. Luptătoarea Kaori Icho (Japonia) a suferit prima înfrângere, după 13 ani în care …]

Sport 0 Comentarii

Bătrân, dar bun. La peste 40 de ani, Daniel Hestad a marcat un gol istoric pentru Molde

Bătrân, dar bun. La peste 40 de ani, Daniel Hestad a marcat un gol istoric pentru Molde – Căpitanul echipei Molde, Daniel Hestad, a devenit, la 40 de ani şi …]

Valeriu Zgonea a mers să se reculeagă la mormântul lui Arsenie BOCA / FOTO

Valeriu Zgonea a mers să se reculeagă la mormântul lui Arsenie BOCA / FOTO – Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, a lăsat politica pentru câteva ore și s-a dus să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*