13 aprilie 2016 Comentarii 0

Evacuarea aeroportului din Amsterdam, provocată de un polonez fără adăpost

Evacuarea aeroportului din Amsterdam, provocată de un polonez fără adăpost

Bărbatul care a iscat marți alertă pe aeroportul Amsterdam-Schiphol, spunând că e terorist, este un cetățean polonez fără adăpost de 25 de ani, a anunțat, miercuri, poliția olandeză. 

Bărbatul de 25 ani, care avea două genți asupra lui, a făcut amenințarea, aflându-se sub influența alcoolului, au informat autoritățile după ce l-au interogat miercuri dimineață, fără să dezvăluie identitatea acestuia.

Când a fost arestat marți, un căine antrenat să depisteze bombele, i-a cercetat bagajele și a indicat că acestea nu conțineau „materiale periculoase”. Acestea au fost inspectate de experți în deminare, iar Piața Jan Dellaert și bulevardul din apropiere au fost între timp evacuate.„Am primit un telefon în jurul orei 21.30 care indica o situație suspectă la Schiphol”, a anunțat și jandarmeria, pe pagina sa de Facebook.

„El a afirmat că este un terorist și a fost arestat. Nici o substanță suspectă nu a fost găsită și perimetrul de securitate a fost ridicat în jurul orei locale 02.00”, a a mai scris jandarmeria. Cazul a fost transferat parchetului, care va trebui să ia o decizie privind o eventuală trimitere în judecată.
Zeci de agenți înarmați și cu măști au intervenit în cursul nopții pe aeroportul Schiphol și au evacuat sute de persoane după ce au fost informați despre existența unei ‘situații suspecte’, exact la trei săptămâni după atentatele de la Bruxelles care s-au soldat cu 32 de morți pe aeroportul din Zaventem și la metrou. Aceștia au patrulat aeroportul timp de patru ore până au fost verificate bagajele.

Post-ul Evacuarea aeroportului din Amsterdam, provocată de un polonez fără adăpost apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Evacuarea aeroportului din Amsterdam, provocată de un polonez fără adăpost

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Raymond Domenech l-a lăudat pe antrenorul lui Real: “Zidane nu este un băiat drăguț”

Raymond Domenech l-a lăudat pe antrenorul lui Real: “Zidane nu este un băiat drăguț” – Zinedine Zidane se pregătește să debuteze ca antrenor al lui Real Madrid într-un meci oficial. …]

Sport 0 Comentarii

Floretista Maria Boldor a câștigat Cupa Mondială de junioare de la Bratislava

Floretista Maria Boldor a câștigat Cupa Mondială de junioare de la Bratislava – Sportiva Maria Boldor (CSA Steaua București) a câștigat, duminică, etapa de Cupă Mondială la floretă pentru junioare, …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, etapa 1, play-out: CSU Craiova – FC Voluntari (ora 14.00, Digi, Dolce, Look)

Liga 1, etapa 1, play-out: CSU Craiova – FC Voluntari (ora 14.00, Digi, Dolce, Look) – Liga 1 CS Universitatea Craiova – FC Voluntari 0-0 / LIVE (ora 14.00, Digi, Dolce, Look) …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*