Evoluția preţurilor pe piața imoboliară în București
21 iulie 2015 Comentarii 0

Evoluția preţurilor pe piața imoboliară în București

Evoluția preţurilor pe piața imoboliară în București – În zonele centrale, semicentrale și de nord ale Capitalei, prețurile apartamentelor au înregistrat o creștere cu aproximativ 2,61% în semestrul 2015, comparative cu primul semestru al anului trecut. Preţul mediu înregistrat în primele şase luni ale anului 2015 este de 68.750 de euro, cu 1.800 de euro în plus față de anul 2014.

La periferia Capitalei prețurile sunt în scădere, astfel că sumele solicitate de proprietari în primul semestru din 2015 sunt, în medie, cu 4,38% mai mici decât cele din prima jumătate a anului trecut. În primul semstru al anului 2014, preţul mediu era de 52.650 euro, acum acesta a scăzut la 50.342 euro.

După creşterea din ianuarie şi mai apoi ajustarea din februarie, preţurile s-au stabilizat în lunile de primăvară, pentru ca mai apoi să scadă uşor în luna iunie. În cazul apartamentelor de la periferie tendinţa este de scădere, datorită construcţiilor noi unde preţurile solicitate de dezvoltatori sunt mai mici decât în blocurile vechi.

Volumul de oferte înregistrat în prima jumătate a anului 2015 a avut o evoluţie relativ constantă, cu un număr total de 9.379 oferte de apartamente situate în zonele centrale, semicentrale si de Nord, s-au înregistrat creşteri de 14,51%, comparativ cu prima jumătate a anului trecut.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Afaceri 0 Comentarii

Ziarul Unirea

Sumar articolSubiect Ziarul UnireaData creerii 2015-06-07Opinii Parerea Dvs., despre Ziarul Unirea!Rating Articol 5 The following two tabs change content below.BioUltimele Articole Stiri Alba IuliaAdministrator la Stiri Alba Ştiri Alba, un …]

Afaceri 0 Comentarii

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro – Un aeroport din Spania a fost vândut la licitaţie pentru suma de …]

Actualitate 0 Comentarii

Funcționar al Primăriei Capitalei, mita 40.000 de Euro

Funcționar al Primăriei Capitalei, mita 40.000 de Euro – Cosmin Metescu, funcţionar în cadrul Serviciul Urbanism al Primăriei Municipiului Bucureşti, a fost reţinut de DNA, după ce se pare că …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*