EXCLUSIV / A dispărut complet din viața publică și este preocupată de ocultism. Cântăreața Sylvia a căzut în patima tarotului!
6 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV / A dispărut complet din viața publică și este preocupată de ocultism. Cântăreața Sylvia a căzut în patima tarotului!

EXCLUSIV / A dispărut complet din viața publică și este preocupată de ocultism. Cântăreața Sylvia a căzut în patima tarotului!

De o bucată de vreme, Sylvia Sîrbu a dispărut din peisajul monden, preferând să nu-și mai facă apariția la evenimente, la emisiuni sau la diverse petreceri. Cântăreața s-a retras departe de ochii curioșilor și a decis să aloce tot timpul dezvoltării personale și… tarotului.

sylvia-dragos-barcelona-2.jpg

După o perioadă destul de agitată, Sylvia a decis că este momentul să ia o pauză și să se dedice lucrurilor care au pasionat-o mereu, dar pentru care nu a avut timp niciodată. Așa se face că, de când nu mai este implicată în niciun proiect, cântăreața a început să studieze mai mult și s-a apucat de lecturat cărți motivaționale, cărți care o ajută la yoga și la meditație. În plus, a devenit o mare amatoare de… tarot. Aproape zilnic, artista deschide cărțile de tarot și încearcă să țină cont de mesajele pe care i le transmit acestea.

tarot sylvia

Va reveni atunci când va termina albumul

Pe de altă parte, artista nu vrea să renunțe complet la cariera ei, ci le pregătește fanilor o supriză. Sylvia lucrează în paralel și la un proiect muzical, însă, doar atunci când acesta va fi gata, va reveni în prim planul monden. Până când albumul nu va fi complet sau nu va avea măcar o piesă cu care să rupă topurile muzicale, Sylvia nu are de gând să-și reia aparițiile publice.

Post-ul EXCLUSIV / A dispărut complet din viața publică și este preocupată de ocultism. Cântăreața Sylvia a căzut în patima tarotului! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV / A dispărut complet din viața publică și este preocupată de ocultism. Cântăreața Sylvia a căzut în patima tarotului!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Finala mică – la București, finala mare la Baia Mare

Finala mică – la București, finala mare la Baia Mare – Federația Româna de Rugby a anunțat o schimbare de ultim moment în ceea ce privește desfășurarea finalei mici a …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu, în semifinalele Cupei Ucrainei cu Șahtior Donețk

Mircea Lucescu, în semifinalele Cupei Ucrainei cu Șahtior Donețk – Într-un meci contând pentru manșa secundă din sferturile de finală ale Cupei Ucrainei, Șahtior Donețk – Vorskla Poltava 1-2. Deși …]

Sport 0 Comentarii

Anglia, etapa a 31-a. Se joacă derby-ul orașului Manchester / LIVESCORE

Anglia, etapa a 31-a. Se joacă derby-ul orașului Manchester / LIVESCORE – ANGLIA – ETAPA A 31-A Newcastle United – Sunderland 0-0 / LIVE (ora 15.30) Southampton – Liverpool 0-2 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*