EXCLUSIV/ A exilat-o în Spania ca la sanatoriu! MM a făcut o înțelegere discretă cu iubitul fiicei lui pentru a o ține departe de umilințe și dezmăț!
11 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ A exilat-o în Spania ca la sanatoriu! MM a făcut o înțelegere discretă cu iubitul fiicei lui pentru a o ține departe de umilințe și dezmăț!

EXCLUSIV/ A exilat-o în Spania ca la sanatoriu! MM a făcut o înțelegere discretă cu iubitul fiicei lui pentru a o ține departe de umilințe și dezmăț!

Cât timp Meme Stoica a fost încarcerat, Teodora Stoica, unica lui fiica, a avut o perioadă în care nici măcar familia nu o mai recunoștea, ajungând să facă parte din anturaje dubioase și să devină ținta miștourilor. Deși în ultima vreme a încercat să stea departe de ochii cârcotașilor, Teodora nu a scăpat de înjurături și critici.

teodora stoica

Imediat ce MM Stoica a intrat la închisoare, fiica lui a scăpat de sub control. S-a despărțit de iubitul ei de atunci, Marius, fiul cel mic al lui Vasile Turcu, și a început să iasă din ce în ce mai des în cluburi, să se antureze cu „băieți de bani gata” și „fete de oraș”. Deși părinții ei încercau să o convingă că nu face altceva decât să se distrugă, ”Memelușa”, cum e poreclită, nici nu a vrut să-i audă. Ba mai mult, a plecat de acasă și s-a mutat într-un apartament dintr-un cartier rezidențial, vecină cu majoritatea fotbaliștilor de la Steaua și cu iubitele lor. Așa a ajuns tânăra în situația de a fi mereu ținta bârfelor și a răutăților. Cea mai recentă umilință la adresa ei s-a produs chiar duminică seară când, în timpul derby-ului Steaua-Dinamo, galeria Dinamo a înălțat un banner imens, pe care era imprimată o fotografie cu Teodora și Anamaria Prodan însoțită de mesajul „Noi suntem 69”, prin care se făcea trimitere la poziția sexuală numerotată astfel. Din păcate, deși au îndepărtat-o de toate acestea, în momentul în care l-au rugat pe actualul ei iubit, Dan (fratele lui Alin Petrache, șeful sportului românesc, să aibă grijă de ea), să o pondereze, MM Stoica și soția lui, mai au de muncă până când lumea să o uite pe Memelușă.

FullSizeRender

A luat-o cu el în Spania

Dan Petrache a încercat să-i facă pe plac lui MM Stoica și să o aducă pe Memelușa pe drumul cel bun, dar inițial fără prea multe rezultate. Așa că, după ce au stat o perioadă despărțiți, timp în care Teodora a exagerat cu ieșirile în oraș și cu petrecerile, la insistențele lui MM, Dan a decis să salveze atât relația, cât și pe Teodora, așa că a luat-o pe tânără cu el în Spania. Dan Petrache s-a mutat la Barcelona pentru a studia Artele Plastice la o universitate de renume de acolo. Din vara anului trecut, Memelușa locuiește în Barcelona și revine în România doar atunci când are ceva de rezolvat. De cele mai multe ori Teodora era vizitată de mama ei, iar acum, de când a ieșit din pușcărie, MM face tot posibilul să-i fie și el alături.

dan petrache

După escapada de anul trecut, MM a pus piciorul în prag

Momentul decisiv al mutării ei a fost după distracția de 1 mai de la mare, unde Teodora a făcut-o lată. Memelușa a fost fotografiată în momentul în care a fost scoasă pe brațe dintr-un club din stațiunea Mamaia și cei din jur încercau să o ajute să-și vină în simțiri. După escapadă, MM a stat serios de vorbă cu fiica lui și i-a cerut să accepte invitația lui Dan de a se muta cu el în Spania.

teodora stoica cu mm

 

Post-ul EXCLUSIV/ A exilat-o în Spania ca la sanatoriu! MM a făcut o înțelegere discretă cu iubitul fiicei lui pentru a o ține departe de umilințe și dezmăț! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ A exilat-o în Spania ca la sanatoriu! MM a făcut o înțelegere discretă cu iubitul fiicei lui pentru a o ține departe de umilințe și dezmăț!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A primit doi ani cu suspendare după ce a omorât o tânără în Brașov

A primit doi ani cu suspendare după ce a omorât o tânără în Brașov – Un cetăţean german care în 2014 a ucis o copilă de 16 ani într-un accident …]

Sport 0 Comentarii

Bookmakerii nu dau nicio șansă României la câștigarea trofeului

Bookmakerii nu dau nicio șansă României la câștigarea trofeului – Favorite la câștigarea trofeului, conform caselor de pariuri Noua Zeelandă – cotă 2,10 Anglia – 5,50 Africa de Sud – 7,50 …]

Sport 0 Comentarii

Steaua, victorie la limită cu Al Ittihad Kalba. Tade a marcat singurul gol al meciului

Steaua, victorie la limită cu Al Ittihad Kalba. Tade a marcat singurul gol al meciului – Profitând de pauza competițională, echipa campioană a României a disputat, duminică dimineață, o partidă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*