EXCLUSIV / Adio, viață de lux? Iuliana Luciu l-a prins pe Neculaie că umblă și cu alte femei!
16 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV / Adio, viață de lux? Iuliana Luciu l-a prins pe Neculaie că umblă și cu alte femei!

EXCLUSIV / Adio, viață de lux? Iuliana Luciu l-a prins pe Neculaie că umblă și cu alte femei!

Rămâne de văzut dacă omul de afaceri va reuși s-o împace, pe fosta asistentă tv, care-și aniversează ziua de naștere.

Iuliana-Luciu.jpgÎn ciuda faptului că ar fi putut duce o viață fără griji, Iuliana Luciu a luat în urmă doar cu câteva zile o decizie neașteptată. Convinsă că nu banii îi pot cumpăra fericirea sau libertatea, fosta asistentă TV a ales să se bucure în continuare de tinerețea sa, în așteptarea bărbatului potrivit!

Astfel că, Ioan Neculaie este deja trecut acum la capitolul ”încercări nereușite”. Motivul? Iuliana a aflat că afaceristul are în continuare ochi și pentru alte frumuseți autohtone.

”Nu vreau un bărbat afemeiat, ci unul cu rușine de Dumnezeu”, a spus șatena. Vorba aia, ”lupul își schimbă părul, dar năravul ba”! Doar că brașoveanul nu pare însă dispus să renunțe la surioara Nicoletei așa ușor. A comandat și ridicat deja două verighete, de care probabil Iuliana habar nu are. Iar momentul cel mai potrivit s-o împace și să-i dovedească totuși că ea ocupă un loc important în viața lui, ar fi tocmai aniversarea de azi, atunci când fosta asistentă TV împlinește 29 de ani! Și pentru care afaceristul a pus deja la cale o petrecere surpriză, chiar dacă riscă să fie refuzat.

Citește și: EXCLUSIV/ A intrat la stăpân! Iuliana Luciu nu mai are voie să vorbească fără acordul lui Neculaie!

Citește și: EXCLUSIV/ Cu verighetele în buzunar, milionarul Ioan Neculaie îi pregătește Iulianei Luciu un cadou cu iz de măritiș de ziua ei/ Invitație la altar!

Citește și: Familia-fantomă a milionarului Ioan Neculaie | Fiul și fosta soție ai afaceristului brașovean încearcă să-i salveze averea

Post-ul EXCLUSIV / Adio, viață de lux? Iuliana Luciu l-a prins pe Neculaie că umblă și cu alte femei! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV / Adio, viață de lux? Iuliana Luciu l-a prins pe Neculaie că umblă și cu alte femei!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mircea Sandu, reacție furibundă, după ultima decizie a conducerii FRF: ^”Asta arată micimea în care se scaldă! Să plece!”

Mircea Sandu, reacție furibundă, după ultima decizie a conducerii FRF: ^”Asta arată micimea în care se scaldă! Să plece!” – Federația Română de Fotbal a luat o decizie aiuritoare, anunțând …]

Sport 0 Comentarii

Finala Cupei Davis: Belgia – Marea Britanie 1-0. Goffin l-a ”mâncat” pe necoptul Edmund / LIVESCORE

Finala Cupei Davis: Belgia – Marea Britanie 1-0. Goffin l-a ”mâncat” pe necoptul Edmund / LIVESCORE – CUPA DAVIS – FINALA BELGIA – MAREA BRITANIE 1-0 DAVID GOFFIN – KYLE …]

Sport 0 Comentarii

Schumacher ține cu dinții de scaunul de la Petrolul: ”Nu plec! Aștept să mă dea afară!”

Schumacher ține cu dinții de scaunul de la Petrolul: ”Nu plec! Aștept să mă dea afară!” – Constantin Schumacher, antrenorul ultimei clasate din Liga 1, Petrolul, nu vrea în ruptul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*