18 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV | Călin Popescu Tăriceanu și-a anulat toate întâlnirile la recomandarea medicilor

EXCLUSIV | Călin Popescu Tăriceanu și-a anulat toate întâlnirile la recomandarea medicilor

Preşedintele Senatului României, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a anulat toate întâlnirile programate astăzi şi nu va participa nici la activităţile din Senatul României.

Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentara hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei.

Post-ul EXCLUSIV | Călin Popescu Tăriceanu și-a anulat toate întâlnirile la recomandarea medicilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV | Călin Popescu Tăriceanu și-a anulat toate întâlnirile la recomandarea medicilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Teste în regim de urgență la toate produsele de dezinfectat din spitale

Teste în regim de urgență la toate produsele de dezinfectat din spitale – Ministerul Sănătății a decis extinderea în regim de urgență a prelevării testelor de sanitație privind utilizarea tuturor …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, gata pentru ”optimi”, la Miami: ”Va fi o provocare pentru mine să câștig!”. Simo s-a retras din proba de dublu!

Simona Halep, gata pentru ”optimi”, la Miami: ”Va fi o provocare pentru mine să câștig!”. Simo s-a retras din proba de dublu! – Simona Halep s-a calificat fără mari probleme …]

Sport 0 Comentarii

A murit Maria Teresa De Filippis, prima femeie-pilot din istoria Formulei 1

A murit Maria Teresa De Filippis, prima femeie-pilot din istoria Formulei 1 – Maria Teresa De Filippis a murit la vârsta de 89 de ani, fiind prima femeie care a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*