20 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ Ce pune la cale un fost prezentator TV la doi ani de la retragerea de pe micul ecran

EXCLUSIV/ Ce pune la cale un fost prezentator TV la doi ani de la retragerea de pe micul ecran

Dacă alții nu pot trăi fără televiziune, un fost prezentator TV nu a suferit din această pricină. Acesta a pus bazele celei de-a doua afaceri, după ce vara trecută și-a dat seama că nu se simte confortabil ca patron de…plajă.

Dan Cruceru a pornit în afaceri cu stângul, el fiind nevoit să renunțe la un contract de închiriere după primul sezon petrecut la malul mării. “Vara trecută am încercat să fiu mare patron de plajă la mare, foarte complicat, foarte greu, mi-am dat seama că nu este de mine. În anul al doilea am zis foarte clar că nu mai vin, pentru că eram un fel de Ion care își iubea pământul, în cazul meu: nisipul!”, ne-a povestit el experiența trăită. De astăzi a debutat însă pe piața produselor destinate copiilor, el inaugurându-și un showroom.

“M-am reinventat în ultimii doi ani! Am căutat să fac niște lucruri care să-mi placă într-un mare fel, și care evident să facă și niște bani. Totul a pornit de la Sofia, fetița mea, care a crescut alături de noi și văzând în fiecare zi de câte lucruri ai nevoie și de câte puține lucruri de calitate se găsesc pe piața românească, uite așa am ajuns să am o afacere în acest domeniu”, a declarant, pentru Libertatea, Dan Cruceru.

În paralel cu acest proiect, el se află în discuții pentru a se întoarce în televiziune. “Să vedem dacă se va concretiza, eu cred că în toamnă o să îl vedeți pe Dan Cruceru din nou pe sticlă!”.

Foto: Gabriel Pătruț

Post-ul EXCLUSIV/ Ce pune la cale un fost prezentator TV la doi ani de la retragerea de pe micul ecran apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ Ce pune la cale un fost prezentator TV la doi ani de la retragerea de pe micul ecran

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cupa Ligii, semifinale, prima manșă (ora 17.00, Digi, Dolce, Look): Steaua – Astra! ^Azi e duelul ”steluțelor” în derby-ul ”ceresc”. Șumi revine

Cupa Ligii, semifinale, prima manșă (ora 17.00, Digi, Dolce, Look): Steaua – Astra! ^Azi e duelul ”steluțelor” în derby-ul ”ceresc”. Șumi revine – Steaua și Astra se întrec astă-seară, de …]

Sport 0 Comentarii

Dezvăluiri: Andrei Stoica, luptătorul K1, își dorea să devină medic. ”Viața m-a dus în ring! Am ales să stric, în loc să repar”

Dezvăluiri: Andrei Stoica, luptătorul K1, își dorea să devină medic. ”Viața m-a dus în ring! Am ales să stric, în loc să repar” – Andrei Stoica (28 de ani), unul …]

Sport 0 Comentarii

Blatter și Platini, investigați de comisia de etică a FIFA

Blatter și Platini, investigați de comisia de etică a FIFA – Președintele FIFA, Joseph Blatter, și președintele UEFA, Michel Platini, sunt investigați de comisia de etică a forului fotbalistic mondial …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*