EXCLUSIV/ Cheloo a poftit la fundurile concurentelor de la ”iUmor”: ”Aș dori să încerc și eu în culise”
15 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ Cheloo a poftit la fundurile concurentelor de la ”iUmor”: ”Aș dori să încerc și eu în culise”

EXCLUSIV/ Cheloo a poftit la fundurile concurentelor de la ”iUmor”: ”Aș dori să încerc și eu în culise”

Cine vede imaginile acestea s-ar putea convinge că cercetarea sub control juduciar nu este tocmai sumbră. Cheloo, suspect într-un dosar de trafic și consum de droguri se distrează de minune.

Jurat la Antena 1, în emisiunea ”iUmor”, controversatul hip-hopper are cu ce-și umple timpul, iar munca la show sunt o sursă inepuizabilă de distracție și, mai nou, tentații.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_140316_IUmor_0120

La filmările pentru ediția de duminică, artistul a avut parte de o surpriză, mmm, fierbinte. Cum imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor, concurentul Gabriel Bãlaşa a adus în faţa juraţilor „iUmor” un numãr inedit de percuţie, folosind în locul unui instrument muzical, posterioarele a trei domnişoare. Cheloo a urmãrit cu mare interes momentul percuţionistului: „Sunt convins cã toţi bãrbaţii din ţara asta au pierdut din vedere percuţionistul!”, a spus rapper-ul, care a continuat: „Aş dori sã încerc şi eu în culise, dacã se poate!”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_140316_IUmor_0122

Prezentatorii nu au putut sta nici ei deoparte, astfel cã la finalul reprezentaţiei s-au oferit sã dea o mânã de ajutor, la propriu: „Eu sunt doctor acum! Am mâinile reci!”, a glumit Şerban Copoţ, însã Cheloo nu l-a menajat: „Mori! Repede!”, i-a spus râzând juratul „iUmor”. La testimonial, rapper-ul a mai spus: „Nici nu vreau sa mã gândesc ce a gândit fiecare persoanã care a fost aici de faţã. Ãsta e genul de act 100% pentru bãrbaţi!”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_140316_IUmor_0125

Post-ul EXCLUSIV/ Cheloo a poftit la fundurile concurentelor de la ”iUmor”: ”Aș dori să încerc și eu în culise” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ Cheloo a poftit la fundurile concurentelor de la ”iUmor”: ”Aș dori să încerc și eu în culise”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Doi ani de la cel mai mare cutremur din fotbalul românesc. ^”Scorul” eliberări – rețineri este egal: 4-4! Ce au făcut toți aceștia după gratii: au scris „lucrări științifice” și au conceput copii!

Doi ani de la cel mai mare cutremur din fotbalul românesc. ^”Scorul” eliberări – rețineri este egal: 4-4! Ce au făcut toți aceștia după gratii: au scris „lucrări științifice” și …]

Sport 0 Comentarii

Ionuț Negoiță, atac virulent la adresa lui Ciprian Marica: “A încercat să ascundă o trădare cu o minciună!”

Ionuț Negoiță, atac virulent la adresa lui Ciprian Marica: “A încercat să ascundă o trădare cu o minciună!” – Dorit și de Dinamo, atacantul Ciprian Marica (30 de ani) a …]

Sport 0 Comentarii

Un arbitru a fost amenințat cu cuțitul la un meci de fotbal

Un arbitru a fost amenințat cu cuțitul la un meci de fotbal – Incidentul s-a petrecut la un meci din Liga a V-a de fotbal din Călărași. Fănel Porumbel, tuşier …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*