EXCLUSIV/ David Bisbal a sărbătorit cot la cot cu Măruță și echipa de filmare în stil 100% românesc. Festin cu mici la 3 dimineața!
6 mai 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ David Bisbal a sărbătorit cot la cot cu Măruță și echipa de filmare în stil 100% românesc. Festin cu mici la 3 dimineața!

EXCLUSIV/ David Bisbal a sărbătorit cot la cot cu Măruță și echipa de filmare în stil 100% românesc. Festin cu mici la 3 dimineața!

Superstarul muzicii latino, David Bisbal, s-a acomodat repede cu stilul de viață românesc. În creierii dimineții de vineri, la 03.00, superstarul muzicii latino a înfulecat cu poftă câțiva mici tăvăliți în muștar, într-un colț al studioului unde a filmat.

3

Venit în România să filmeze un videoclip cu Andra, David Bisbal a simțit, al propriu, gusturile românești. Fire extrem de prietenoasă, artistul care a vândut milioane de discuri în întreaga lume și a primit câteva premii Grammy ale muzicii latine, a lăsat protocolul la o parte și s-a amestecat cu echipa de producție la festinul popular ce emana o boare tradițională.

Lihnit de foame după aproape 24 de ore de filmare, Bisbal (36 de ani) a uitat de sfaturile nutriționistului său și  s-a împrietenit repede cu micii pe care i-a adus Cătălin Măruță în toiul nopții, pentru a sărbători încheiera filmărilor desfășurate la fostele studiouri Buftea.

2

L-a lăsat pe bucătar să îl aștepte

Deși a avut un bucătar care l-a așteptat pregătit la unul dintre hotelurile faimoase din București întreaga noapte, Bisbal a preferat să mănânce cot la cot cu echipa de producție coordonată de Alex Ceaușu, regizorul agreat de echipa suedeză care a făcut posibilă întâlnirea starului latino cu Andra și care asigură producția muzicală a melodiei ”Without You”.

Un moment emoționant a fost întâlnirea micului David, moștenitorul lui Măruță și al Andrei cu marele David Bisbal, moment surprins de fotoreporterii noștri.

EXCLUSIV

S-a filmat mult deoarece melodia are două variante de text, în limba spaniolă și în limba engleză, fiecare potrivită unei zone a globului, ambele urmând să fie lansare în aceeași zi, în toată lumea. Bisbal, care beneficiază pe perioada șederii sale de un luxos apartament la un hotel central, va pleca mâine din România.

Post-ul EXCLUSIV/ David Bisbal a sărbătorit cot la cot cu Măruță și echipa de filmare în stil 100% românesc. Festin cu mici la 3 dimineața! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ David Bisbal a sărbătorit cot la cot cu Măruță și echipa de filmare în stil 100% românesc. Festin cu mici la 3 dimineața!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gabriela Cristea s-a dat de gol. „S-ar putea să ni se mărească familia”

Gabriela Cristea s-a dat de gol. „S-ar putea să ni se mărească familia” – Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au o căsnicie fericită. Cei doi se înţeleg de minune şi …]

Sport 0 Comentarii

Și fermierii susțin echipa națională. 300 de agricultori români, în tribune la CE 2016

Și fermierii susțin echipa națională. 300 de agricultori români, în tribune la CE 2016 – Aproximativ 300 de fermieri vor participa la un schimb de experienţă cu omologii lor din …]

Cazul pacientului Mihai Petre, bătrânul dat afară din spital, înainte de operație, pentru că denunțase un doctor șpăgar

Cazul pacientului Mihai Petre, bătrânul dat afară din spital, înainte de operație, pentru că denunțase un doctor șpăgar – Medicii și conducerea Spitalului Municipal din Mediaș, județul Sibiu, s-au răzbunat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*