EXCLUSIV/ Din seria ”ce nu s-a văzut încă la Pro TV”, Lili Sandu a dat de belea! Colegii au zburat-o din ”Fermă” fără să stea pe gânduri!
4 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ Din seria ”ce nu s-a văzut încă la Pro TV”, Lili Sandu a dat de belea! Colegii au zburat-o din ”Fermă” fără să stea pe gânduri!

EXCLUSIV/ Din seria ”ce nu s-a văzut încă la Pro TV”, Lili Sandu a dat de belea! Colegii au zburat-o din ”Fermă” fără să stea pe gânduri!

Mai sunt puține săptămâni până la marea finală cipriotă dar, de data aceasta, s-a filmat totul, iar ultima înfruntare a fermierilor nu va fi în direct, ca anul trecut. Acesta este și motivul pentru care numele câștigătorului și detalii esențiale din format au răsuflat.

 

Paul Ipate este câștigătorul celei de-a doua ediții a show-ului de la Pro TV ”Ferma Vedetelor”, așa cum Libertatea a anunțat în exclusivitate. Se pare că actorul va fi implicat într-un proiect am postului în grila de toamnă și acest capital de imagine este exact ce-i trebuia. Unde mai pui și 50.000 de euro, premiul cel mare. Însă, până va fi el uns oficial, în fața telespectatorilor, se vor mai întâmpla multe în ferma din Cipru. De pildă, anul trecut, înainte de semifinale, toți concurenții rămași și eliminați au fost puși să-l voteze pe cel mai nasol dintre colegii lui – acela care s-a demonstrat a fi cel mai intrigant, cel mai puturos, cel mai ranchiunos etc.

Ferma vedetelor (6)

Vasile Calofir intra în joc

Atunci s-a încercat eliminarea lui Iftimoaie însă, motivul a fost altul – luptătorul era un concurent prea puternic pentru finală și celor care visau la premiu le-ar fi fost tare bine fără el… Anul acesta, spun sursele noastre, situația a fost tranșată cât se poate de clar la filmarea acestui episod care urmează să se difuzeze: concurenții au decis unanim că dacă ar fi să urască pe cineva din fermă, aceea este Lili Sandu și au trimis-o acasă fără să clipească.

O altă informație, mai aproape de difuzare, este aceea că echipei se alătură Vasile Calofir, actorul  alături de care Diana Munteanu face reclamă la saltele de pat.

 

 

Post-ul EXCLUSIV/ Din seria ”ce nu s-a văzut încă la Pro TV”, Lili Sandu a dat de belea! Colegii au zburat-o din ”Fermă” fără să stea pe gânduri! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ Din seria ”ce nu s-a văzut încă la Pro TV”, Lili Sandu a dat de belea! Colegii au zburat-o din ”Fermă” fără să stea pe gânduri!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

(P) Activ Forte soluţia pentru o sexualitate totală

(P) Activ Forte soluţia pentru o sexualitate totală – Această nouă capsulă – 100% naturală – Testată clinic – Fără contra indicaţii, fără efect secundar este arma absolută împotriva efectelor …]

Sport 0 Comentarii

Liga I: Astra Giurgiu – FC Botoșani (ora 18.30, Digi, Dolce, Look+)

Liga I: Astra Giurgiu – FC Botoșani (ora 18.30, Digi, Dolce, Look+) – LIGA I Astra Giurgiu – FC Botoşani 0-0 / LIVE Marcatori: ???? Astra Giurgiu (locul 1 – 21p) Marius …]

Sport 0 Comentarii

Blajul a reușit o victorie de trei puncte contra Bacăului

Blajul a reușit o victorie de trei puncte contra Bacăului – Rezultatele și programul etapei a 8-a din Divizia A1 la volei feminin (sâmbătă. 21 noiembrie 2015), conform voleiromania.ro: Vineri …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*