EXCLUSIV/ După un an de adulter, Răzvan Simion a scăpat-o pe Lidia Buble de eticheta de amantă. A divorțat la notar!
9 mai 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ După un an de adulter, Răzvan Simion a scăpat-o pe Lidia Buble de eticheta de amantă. A divorțat la notar!

EXCLUSIV/ După un an de adulter, Răzvan Simion a scăpat-o pe Lidia Buble de eticheta de amantă. A divorțat la notar!

Lipsa de timp și, probabil, sepranța că a putea reveni în sânul familiei pe care a construit-o alături de Diana, femeia de care s-a îndrăgostit la prima vedere acum 16 ani, l-au determinat pe Simion să tot amâne separarea oficială. Aceasta s-a produs însă, la începutul lunii.

Diana_Simion.png

Lidia Buble poate răsufla ușurată. După aproape un an de iubire adulterină, cântăreața se poate lăuda că îl are pe Răzvan Simion numai pentru ea căci, recent, acesta a redevenit un bărbat liber. Potrivit aproppiaților lui, matinalul de la Antena 1 a divorțat la notar de Diana, femeia cu care a fost căsătorit 13 ani și cu care are doi copii. Așa cum prevede legea, cererea a fost depusă în urmă cu mai bine de o lună și mariajul s-a desfăcut la primul termen stabilit, semn că cei doi foști soți s-au înțeles asupra tuturor aspectelor privind partajul și custodia minorilor.

Simion a ajuns însă la notar abia după ce a înlăturat orice posibilitate de a se întoarce acasă și s-a convins că drumul său nu mai este comun cu cel al Dianei.

S-a convins că nu e cale de întoarcere

Așa cum Libertatea a relatat în exclusivitate, antenistul a petrecut atât ”Ziua Îndrăgostiților” cât și ”Ziua Femeii” cu nevasta, două ocazii care le-au demonstrat, spun apropiații lor, că o împăcare ar fi sortită eșecului. Abia după aceste două momente, Simion a găsit timpul necesar pentru a pune pe hârtie, împreună cu Diana, tot ce le-a trebuit pentru încheierea socotelilor.

razvan_simion_idia_buble_56353400

Și astfel, Lidia Buble s-a transformat, în sfârșit, din amantă în iubită oficială și, cine știe, poate, în curând, logodnică.

A fost dragoste la prima vedere

Când s-au cunoscut, în 2000, la Reșița, Diana și Răzvan aveau 22 de ani. Amândoi au povestit că totul a fost ca în povești, că s-au îndrăgostit din prima clipă. În 2003 erau deja căsătoriți, s-au mutat în București, iar un an mai târziu apărea Ianca, fetița lor, un copil dorit și așteptat. În tot acest timp, Diana s-a implicat activ în promovarea și consolidarea succesului cuplului Răzvan și Dani, stratgii care au dat roade. Câțiva ani mai târziu, Tudor le-a completat viața, dar, se pare, pentru Răzvan nu a fost suficient. Anul trecut, matinalul a părăsit căminul conjugal și a început o viață nouă alături de Lidia.

14-15-Razvan-Simion_1e011d28c4.jpg

Post-ul EXCLUSIV/ După un an de adulter, Răzvan Simion a scăpat-o pe Lidia Buble de eticheta de amantă. A divorțat la notar! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ După un an de adulter, Răzvan Simion a scăpat-o pe Lidia Buble de eticheta de amantă. A divorțat la notar!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cu penalty-ul controversat de la Timișoara, Viitorul lui Hagi a devenit lider în topul formațiilor din Liga 1 cu cele mai multe lovituri de la 11 metri. Mircea Rednic se oftică, Dinamo e pe ultimul loc în acest top. Clasamentul complet

Cu penalty-ul controversat de la Timișoara, Viitorul lui Hagi a devenit lider în topul formațiilor din Liga 1 cu cele mai multe lovituri de la 11 metri. Mircea Rednic se …]

Sport 0 Comentarii

Andone se pregăteşte să-i ia locul lui Rednic la Dinamo: „Mă duc să iau campionatul!”

Andone se pregăteşte să-i ia locul lui Rednic la Dinamo: „Mă duc să iau campionatul!” – Dinamo va rămâne fără antrenor, după ce actualul tehnician, Mircea Rednic, a anunţat că, …]

Sport 0 Comentarii

Finlanda, gata pentru România. Nordicii au anunţat lotul cu care vor veni la Bucureşti

Finlanda, gata pentru România. Nordicii au anunţat lotul cu care vor veni la Bucureşti – Selecționerul interimar al naționalei de fotbal a Finlandei, Markku Kanerva, a anunțat lotul pentru meciurile …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*