6 mai 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ Florin Chilian a trăit momente grele de sărbători și nimeni nu a știut. A ascuns pierderea mamei!

EXCLUSIV/ Florin Chilian a trăit momente grele de sărbători și nimeni nu a știut. A ascuns pierderea mamei!

Florin Chilian a fost dat dispărut din activitatea publică de cunoscuții săi, dintr-un motiv pe care a preferat să-l trateze discret. Artistul  și-a pierdut mama de 77 de ani cu doar câteva zile înainte de Paști.

Considerat rebelul familiei, din cauza spiritului aventurier pe care artistului l-a dezvoltat încă din adolescență (a ales să plece cu chitara în cârcă, în lumea mare, puști fiind), relația dintre Florin și mama sa, Stela Popovici Chilian, a fost una mai la distanță, dar s-a normalizat în ultimii ani.

”Este adevărat, s-a stins din viață mama. Sora și cumnatul meu s-au ocupat mai de toate cele necesare. A fost un moment trist chiar dacă nu am avut mereu o relație bună”, ne-a spus artistul.

Post-ul EXCLUSIV/ Florin Chilian a trăit momente grele de sărbători și nimeni nu a știut. A ascuns pierderea mamei! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ Florin Chilian a trăit momente grele de sărbători și nimeni nu a știut. A ascuns pierderea mamei!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Patru reprezentative la ”Euro Ice Hockey Challenge Cup” de la Galați

Patru reprezentative la ”Euro Ice Hockey Challenge Cup” de la Galați – Patinoarul Galați va găzdui vineri deschiderea campionatului internațional de hochei pe gheață “Euro Ice Hockey Challenge Cup Galați, …]

Sport 0 Comentarii

Gimnastică. A patra ediție a Cupei ”Nadia Comăneci” și-a desemnat câștigătoarele

Gimnastică. A patra ediție a Cupei ”Nadia Comăneci” și-a desemnat câștigătoarele – A patra ediție a Cupei ”Nadia Comăneci” la gimnastică artistică s-a desfășurat pe 27 și 28 aprilie, la …]

Sport 0 Comentarii

Ghanezul Sulley Muniru s-a blocat când a fost întrebat cine e noul antrenor al Stelei: ”Nu-l cunosc! Cine e?”. Țiți Dumitriu e ”principal” de vineri

Ghanezul Sulley Muniru s-a blocat când a fost întrebat cine e noul antrenor al Stelei: ”Nu-l cunosc! Cine e?”. Țiți Dumitriu e ”principal” de vineri – Înaintea meciuului de la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*