24 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ Lidia Buble face “victime” în trafic! “Mi-a spus că nu are cum să-mi dea amendă!”

EXCLUSIV/ Lidia Buble face “victime” în trafic! “Mi-a spus că nu are cum să-mi dea amendă!”

Idila cu Răzvan Simion i-a adus Lidiei Buble nororietatea la care nu visase vreodată. Nu doar că are concerte pe bandă rulantă, dar și poliștii par să fie mai indulgenți când tânăra ajunge în preajma lor.

Fată de pastor penticostal, artista pune în practică sfaturile părintelui său. Așa că ori de câte ori se urcă la volan, tânăra susține că nu face manevre și că este destul de înțelegătoare cu colegii de trafic. “Eu zic că sunt o șoferiță foarte bună! Sunt foarte calmă, las pe toată lumea înaintea mea, îi las să mă depășească. Am răbdare. Asta m-a învățat și tata: ‹‹Măi, Lidia, lasă-i! Lasă-i să treacă! Nu contează că te claxonează! ››Îmi văd de treaba mea în trafic! Slavă Domnului până acum nu am avut parte de amenzi!”, ne-a povestit iubita lui Răzvan Simion.
Dacă ea respectă regulile de circulație, nu la fel se întâmplă cu oamenii din echipa ei. Aflați pe drum spre concerte și în grabă pentru a respecta programul, bărbatul care conducea mașina s-a trezit tras pe dreapta de polițist. În loc să fie sancționat, acesta a avut surpriza de a scăpa doar cu un avertisment.

“Eram cu tour managerul și l-am salvat! Adică i-am spus polițistului că ne grăbim la un concert. M-a recunoscut! Mi-a spus că fata lui mă iubește și că nu are cum să-mi dea amendă!”, a declarat, pentru Libertatea, Lidia Buble.

Post-ul EXCLUSIV/ Lidia Buble face “victime” în trafic! “Mi-a spus că nu are cum să-mi dea amendă!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ Lidia Buble face “victime” în trafic! “Mi-a spus că nu are cum să-mi dea amendă!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nu o să-i vină să crezi cum a cucerit Codin Maticiuc atâtea femei frumoase! „Prin cele doua medode clasice”

Nu o să-i vină să crezi cum a cucerit Codin Maticiuc atâtea femei frumoase! „Prin cele doua medode clasice” – Codin Maticiuc , cunoscut pentru aparițiile sale le petrecerile de …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul a luat un atacant italian format de Juventus Torino! Are 95 de meciuri în Serie A

Petrolul a luat un atacant italian format de Juventus Torino! Are 95 de meciuri în Serie A – Atacantul italian Michele Paolucci a semnat un contract cu FC Petrolul, valabil …]

Sport 0 Comentarii

Șase din opt români, pe tablourile principale de simplu la Mondialele de tenis de masă pentru juniori

Șase din opt români, pe tablourile principale de simplu la Mondialele de tenis de masă pentru juniori – Șase jucători români din opt vor evolua pe tablourile principale de simplu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*