EXCLUSIV/ Mai are puțin și o acoperă cu aur! Ramona Gabor ține la secret un bărbat putred de bogat care investește în ea zilnic!
1 mai 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ Mai are puțin și o acoperă cu aur! Ramona Gabor ține la secret un bărbat putred de bogat care investește în ea zilnic!

EXCLUSIV/ Mai are puțin și o acoperă cu aur! Ramona Gabor ține la secret un bărbat putred de bogat care investește în ea zilnic!

De când s-a despărțit de iubitul iordanian, Ahmad Daham, Ramona ”suflă și-n iaurt” când vine vorba despre viața sa privată.

ramona_gabor_rusine-romania.jpgS-a despărțit de ceva timp de un om de afaceri iordanian, Ahmad Daham, iar de atunci a evitat ca numele său să mai fie asociat cu vreun nou iubit. Ramona Gabor a înțeles că este în avantajul său să-și desfășoare idilele departe de ochii lumii, pentru că doar astfel are mai mari șanse la o relație de lungă durată. Ei bine, chiar dacă pozează într-o tânără de succes, sexy, frumoasă și singură, surioara cea mică a Monicăi Gabor nu este chiar așa, a nimănui. Surse apropiate acesteia spun că ea ar ține la secret un bărbat putred de bogat, care investește zilnic în ea! Ramona nu ar vrea în ruptul capului să se afle ceva despre noua sa idilă, preferând să se bucure în tihnă de avantajele acestei relații.

A văzut lumea cu fostul iubit

10-ramona-gabor-iubit-gonflabila_ebca0df2b4.jpg

Ultimul iubit al Ramonei, cu care aceasta se afișa mândră, pe unde se putea, Ahmad Daham, ”i-a pus lumea la picioare”, iar despărțirea de iordanian a durut-o foarte tare. În doar câteva luni, au cutreierat Europa şi nu numai. Foștii amorezi au bifat călătorii în Spania, la Barcelona, Madrid şi Ibiza, în Anglia, la Londra, în Cehia, la Praga, în Franţa, la Paris, în Italia, la Milano, precum şi în Liban, la Beirut sau în Qatar, la Doha. Cei doi au fost de asemenea într-o vacanţă şi în Lisabona, iar românca a fost pur şi simplu fascinată de oraşul portughez. În toate ţările vizitate, ”porumbeii” s-au cazat numai în hoteluri de lux, au închiriat limuzine să se plimbe prin oraş.

 

Post-ul EXCLUSIV/ Mai are puțin și o acoperă cu aur! Ramona Gabor ține la secret un bărbat putred de bogat care investește în ea zilnic! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ Mai are puțin și o acoperă cu aur! Ramona Gabor ține la secret un bărbat putred de bogat care investește în ea zilnic!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Daniel Stanciu a plecat de la ACS Poli. Alt impresar intră pe fir

Daniel Stanciu a plecat de la ACS Poli. Alt impresar intră pe fir – Daniel Stanciu, fostul ziarist și impresar devenit de câțiva ani manager de club, a fost demis …]

Sport 0 Comentarii

Trupurile militarilor români morți în Afganistan au ajuns acasă, la Buzău | VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Trupurile militarilor români morți în Afganistan au ajuns acasă, la Buzău | VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL – Trupurile  neînsuflețite ale militarilor buzoieni ucişi de talibani în Afganistan au ajuns …]

Sport 0 Comentarii

Lovitură de teatru în cazul Budescu. Ofertă de ultimă oră primită de liderul Ligii I pentru vedeta sa. E peste ce dă Gigi Becali

Lovitură de teatru în cazul Budescu. Ofertă de ultimă oră primită de liderul Ligii I pentru vedeta sa. E peste ce dă Gigi Becali – Conform Dolce Sport, Dinamo Zagreb, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*