EXCLUSIV/ Prodanca este mai ”teroristă” decât Becali cu fetele ei! ”Până la 18 ani fac ce les pun eu!”
8 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV/ Prodanca este mai ”teroristă” decât Becali cu fetele ei! ”Până la 18 ani fac ce les pun eu!”

EXCLUSIV/ Prodanca este mai ”teroristă” decât Becali cu fetele ei! ”Până la 18 ani fac ce les pun eu!”

Fire extrem de deschisă și sociabilă, Anamaria Prodan este însă de modă veche atunci când vine vorba de familia ei. Impresara știe cum să-și țină fetele sub control și mai ales, să le facă să înțeleagă că, până nu vor deveni majore, nu au voie să facă nimic de capul lor.

24-familie-anamaria-prodan.jpg

Anamaria Prodan are două fete, pe Rebecca și pe Sarah, cu care a încercat mereu să aibă o relație deschisă, fără să existe secrete între ele. Până acum se pare că i-a și reușit, din moment ce are încredere să vină în România în timp ce ele sunt în America. Se pare însă că Prodanca merge pe același sistem de educație cu a lui Gigi Becali, așa că femeile din familie trebuie să se dedice studiului și să le iasă băieții din cap până la majorat.

„Rebecca nu are iubit, Sarah nu a are iubit. Relația mea cu fetele nu este chiar una gen poliție. Este o relația normală, aflu absolut orice, știu când se uită la un băiat, când le place un băiat, dar iubit sau o relație, niciodată. În primul rând nu au timp, în al doilea rând trebuie să-și facă o carieră. Până la 18 ani, fac ce le spun eu. După 18 ani au tot timpul din lume să facă ce vor”, a declarat impresara pentru LIBERTATEA.

fete prodan

Se știe că genul ăsta de educație militărească l-a aplicat și Gigi Becali celor trei fiice ale lui, care nu prea au curaj să-i iasă din cuvânt, iar când s-a pus problema ca una dintre ele, majoră, să aibă un iubit, a avut nevoie de binecuvântarea latifundiarului care l-a pue pe pretendent în fața unui set de reguli sfinte.

Este mândră de ele

Deși nu mai au mult până vor deveni majore, Prodanca are mare încredere că Rebecca și Sarah nu-și vor schimba prea mult comporamentul și că vor rămâne cu aceeași educație.

„Sunt cuminți. Sunt mulțumită de ele. Sunt la școală în America, foarte bune la învățătură amândouă. Rebecca a avut vacanță 10 zile, a stat cu mine în România. Sarah a avut vacanță, dar a avut meciuri și antrenamente și nu a putut să vină. Bebe e în America, mă așteaptă. Am familia perfectă”, a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

anamaria prodan

Bebe nu vrea să audă de fete

Deși se așteaptă ca în curând atât Rebecca, cât și Sarah își vor face prima lor relație, Anamaria răsuflă ușurată că măcar, Laur Jr. nu are de gând să o părăsească prea curând.

„Bebe spune că fotbaliștii trebuie să joace doar fotbal și nu au timp de femei, decât după ce își termină cariera. Iubita lui trebuie să stea în casă, să gătească, să calce, să-l îmbrace. Nu știu. Cred că a luat din Arabia chestia asta. Și îmi spune că dacă nu stă numai în casă atunci nu o mai ia de nevastă. Deci lui îi place foarte mult, ca și tatălui lui, numai acasă. Deci nu am chestia asta cu ieșirile. Sper să fie așa și când va fi mare”, a spus amuzată Anamaria Prodan.

Post-ul EXCLUSIV/ Prodanca este mai ”teroristă” decât Becali cu fetele ei! ”Până la 18 ani fac ce les pun eu!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV/ Prodanca este mai ”teroristă” decât Becali cu fetele ei! ”Până la 18 ani fac ce les pun eu!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului!

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului! – Anghel Iordănescu n-a venit cu mâna goală la …]

Sport 0 Comentarii

Guvernul premiază echipa de handbal feminin, câştigătoarea bronzului Campionatului Mondial

Guvernul premiază echipa de handbal feminin, câştigătoarea bronzului Campionatului Mondial – Guvernul organizează, miercuri, festivitatea de premiere a echipei naţionale de handbal feminin a României, Executivul urmând să aprobe, în …]

Sport 0 Comentarii

Italienii pun în vânzare, astăzi, biletele pentru amicalul cu România

Italienii pun în vânzare, astăzi, biletele pentru amicalul cu România – Naţionala României va juca pe 17 noiembrie, ora 21:45 (ora României), o partidă amicală împotriva reprezentantei similare a Italiei pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*