EXCLUSIV / Simona Help, pusă la colț: ”Sezonul a început și căderea continuă. După primul trimestru este corijentă!”
4 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV / Simona Help, pusă la colț: ”Sezonul a început și căderea continuă. După primul trimestru este corijentă!”

EXCLUSIV / Simona Help, pusă la colț: ”Sezonul a început și căderea continuă. După primul trimestru este corijentă!”

După rezultatele modeste înregistrate la turneele americane de la Indian Wells și de la Miami, când a atins doar faza sferturilor de finală, Simona Halep a căzut pe locul 6 WTA.

Acesta este cel mai slab loc ocupat de sportiva noastră în ierarhia mondială, din 3 martie 2014, când se afla pe poziția a șaptea. Iar căderea Simonei va continua, cel puțin în opinia fostului tenismen Mihai Rusu.

”Sezonul a început și căderea continuă! Halep pare că nu se poate descurca singură, e vânată și nu mai are încredere în forțele ei. Din acest motiv, poate oricând să ajungă pe locul 16 în ierarhia mondială. Nu de alta, dar sunt cel puțin zece jucătoare în spatele ei foarte bune. În acest moment, jocul Simonei este citibil și, în plus, are câteva lovituri, cum ar fi serviciul, care nu sunt de primele zece WTA”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

Acesta a continuat pentru Libertatea: ”Primele trei luni ale anului ne-au arătat o Simona Halep dominată de frică, de indecizie și de neîncredere. Nu ne-a arătat nimic în plus, se menține pe aceeași linie descendentă. Este în picaj. Sunt multe semne de alarmă în ceea ce o privește. Dacă am fi la școală, am putea spune că, după primul trimestru, este corijentă!”

Analistul sportiv, stabilit de mulți ani în Germania, crede că una dintre cauzele pentru care Simona Halep nu se regăsește o reprezintă schimbarea antrenorului. Astfel, înlocuirea lui Wim Fissette cu Darren Cahill nu a adus un reviniment în jocul fostului număr 2 WTA, ci, dimpotrivă, o scădere a randamentului Simonei. Asta în timp ce actuala elevă a lui Fissette, Victoria Azarenka e pe cai mari. Bielorusa depășit-o pe Halep, urcând pe locul 5 WTA, după ce s-a impus și la Indian Wells, și la Miami.

Mihai Rusu

”O regulă de bază spune că nu se schimbă echipa câștigătoare. Simona Halep s-a abătut de la această regulă și plătește. După schimbarea tehnicianului, are acum lângă ea doar oameni care îi cântă în strună, nu-i spun decât ceea ce vrea ea să audă. Are prea mulți doctori, dar nici unul nu-i dă diagnosticul corect. O lasă să se îmbete cu apă rece, să creadă că jocul ei e în progres. Pentru că ea așa a spus, că a jucat bine. Păi nu poți să joci mereu bine și să pierzi! E un nonsens. Marea performanță ar fi fost să joace prost și să câștige!”,  a mai precizat, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

Fosta voce de la Europa Liberă vede și soluția pentru ieșirea din criză a Simonei Halep. ”Trebuie să vină cât mai rar la București, să se ”rupă” de grupul de acolo. Să stea cât mai mult în străinătate și să se antreneze. Să știe doar de terenul de tenis și de hotel. Acum trăiește din amintiri, îi tremură mâna. Poate să se supere pe mine, dar să câștige meciurile. Simona are valoare, îi lipsește însă încrederea”, a conchis Rusu.

Post-ul EXCLUSIV / Simona Help, pusă la colț: ”Sezonul a început și căderea continuă. După primul trimestru este corijentă!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV / Simona Help, pusă la colț: ”Sezonul a început și căderea continuă. După primul trimestru este corijentă!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un fotbalist german a revenit pe teren după ce a învins cancerul / VIDEO

Un fotbalist german a revenit pe teren după ce a învins cancerul / VIDEO – Fotbalistul german Benjamin Köhler (35 de ani) a revenit pe gazon, duminică seară, la aproape …]

Tania Budi și Cătălin Botezatu au plecat împreună în vacanță | FOTO

Tania Budi și Cătălin Botezatu au plecat împreună în vacanță | FOTO – Cătălin Botezatu rămâne în continuare unul dintre cei mai râvniți burlaci autohtoni. Însă designerul nu vrea să …]

Sport 0 Comentarii

Bărbat rănit grav într-o explozie, în Năvodari. A suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului

Bărbat rănit grav într-o explozie, în Năvodari. A suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului – Un bărbat din Năvodari a fost grav rănit în urma unei explozii produse …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*