2 aprilie 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV / Tânăra din Topoloveni dată dispărută a fost găsită la Spitalul Obregia

EXCLUSIV / Tânăra din Topoloveni dată dispărută a fost găsită la Spitalul Obregia

Andreea Mădălina Pavel (27 de ani), tânăra din Topoloveni care a fost dată dispărută după ce a plecat cu iubitul ei în București a fost găsită la Spitalul Obregia din Capitală.

Polițistii Biroului de Investigatii Criminale Topoloveni au pornit pe două piste. Pe de-o parte, pista Bucureștiului, unde tânăra ar fi fost văzută ultima oară, în cartierul Ferentari, lângă o casă de amanet, dar în paralel a fost urmărită și pista Occidentului, existând suspiciuni că fata ar fi ajuns în Germania.

Prima pistă s-a dovedit a fi bună. Polițiștii din Topoloveni au ajuns în București și, pornind de la informațiile deținute, au mers din loc în loc, până au aflat că tânăra este internată la Spitalul Obregia.

Cineva a observat-o pe stradă, în zona Rahova. Fata mergea fără țintă, părea pierdută, astfel că persoana care a văzut-o a chemat Salvarea, care a dus-o la Spitalul Obregia. Aceasta a fost internată pe data de 27 martie, însă cum părinții acesteia au depus plângerea abia pe 30 martie, medicii nu au anunțat autoritățile. Părinții nu mai știau nimic despre ea din data de 23 martie, când tânăra i-a trimis un SMS verișoarei ei: „În cazul în care întreabă cineva de mine, sunt la țară”.

Andreea Mădălina Pavel a stat internată la spital cinci zile. Urmează ca această să fie audiată, în zilele următoare, când starea sănătății îi va permite, și, dacă va fi cazul, va fi trimisă la un medic, pentru a se vedea dacă a fost victima vreunei agresiuni fizice sau sexuale.

Post-ul EXCLUSIV / Tânăra din Topoloveni dată dispărută a fost găsită la Spitalul Obregia apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV / Tânăra din Topoloveni dată dispărută a fost găsită la Spitalul Obregia

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese!

Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese! – După eşecul de la Eurovision, Mihai Trăistariu este decis să dea lovitura …]

Sport 0 Comentarii

La volei masculin, Unirea Dej a bătut Arcada Galați. Se știu semifinalele Cupei

La volei masculin, Unirea Dej a bătut Arcada Galați. Se știu semifinalele Cupei – Într-un meci jucat marți, în devans, contând petru etapa a 22-a a Diviziei A la volei …]

Sport 0 Comentarii

Americanul Danny Garcia, noul campion mondial WBC la categoria welter

Americanul Danny Garcia, noul campion mondial WBC la categoria welter – Boxerul american Danny Garcia a câștigat titlul mondial WBC la categoria welter, lăsat vacant de Floyd Mayweather, după ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*